Smak-a-ball

Smak-a-Ball zorgt voor urenlang speelplezier. Je kunt het alleen spelen of met vrienden. De set bestaat uit twee vangers en één beachbal. Varieer je spel en leer nieuwe trucjes.

24,95 Incl. BTW

Beschrijving

Smak-A-Ball nieuw en uniek op de Belgische markt. Superleuk buitenspel voor jong en oud. Sla de bal met de hand door de ring en vang het  ook weer op in de ring. Speel alleen of met z’n tweeën. De bal is xxl, 39 cm in doorsnee en licht in gewicht. Daarom kun je ‘m ook flink hard wegslaan. Smak-A-Ball, vernieuwend balspel dat niet te vergelijken is met welk ander spel dan ook. Een echte eye-catcher. Smak-a-ball van Schildrot Fun Sports is in 2017 nieuw op de markt gebracht. Dit balspel biedt onbegrensde mogelijkheden om te spelen voor jong en oud. Alleen of met vrienden. Varieer het spel en sla de bal steeds met nieuwe trucjes. Verbeter je motoriek en oefen je oog-hand-coördinatie.

De Smak-A-Ball verpakking (28 x 22 x 17 cm) bevat: * Opblaasbare grote bal * Kunststof en foam onderdelen voor het eenvoudig assembleren van 2 ringen * Handleiding en gebruiksaanwijzing in meerdere talen waaronder Nederlands.
Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

Extra informatie

Inhoud

Handleiding en gebruiksaanwijzing in meerdere talen waaronder Nederlands
Opblaasbare grote bal

Materiaal

Kunststof en foam onderdelen voor het eenvoudig assembleren van 2 ringen

Geschikt

vanaf 6 jaar. 

EAN

4000885702354

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smak-a-ball” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *