Ecologisch speelgoed Zaventem

Ben je op zoek naar een winkel in Zaventem met ecologisch speelgoed? We hebben een groot aanbod baby- peuter- en kinderspeelgoed dat op een duurzame manier geproduceerd is. Verjaardagen, Kerstmis, een geboorte, speelgoed is altijd een goede keuze, tenminste als je net als ons voor hip ecologisch speelgoed kiest!

Ecologisch speelgoed is veilig en duurzaam

logo speelgoedidee
Ecologisch speelgoed {gemeente}

Duurzaam of ecologisch speelgoed is immers gemaakt uit natuurlijke, niet-giftige materialen zodat kinderen er naar hartenlust mee kunnen spelen. Denk hierbij aan materialen zoals hout, kurk, papier, bamboe en organisch katoen. Er wordt geen verf met lood gebruikt en ook PVC is compleet uit den boze. Duurzaam speelgoed is niet alleen veiliger voor een kind, de ecologische voetafdruk van verantwoord geproduceerd speelgoed is veel kleiner dan bij plastic speelgoed.

Plastic of PVC speelgoed is biologisch niet afbreekbaar en belandt sneller in de vuilnisbak. Ecologisch of houten speelgoed is misschien iets duurder in aankoop maar hiermee spelen kinderen voor jaren. Ecologisch speelgoed is dus niet alleen beter voor een kind en voor de natuur, het gaat ook veel langer mee dan ander speelgoed.

sportset

Ecologische speelgoedwinkel in Zaventem

We zijn oprecht trots om één van de enige speelgoedwinkels in Zaventem te zijn die een groot aanbod origineel en ecologisch speelgoed aanbieden. We hebben een uitgebreide keuze aan speelgoed voor alle leeftijden. Je kiest uit houten race-auto’s, kleurrijke blokken, handgemaakte poppen, zachte knuffels en educatieve spellen. Ben je op zoek naar een mooi geboortegeschenk of naar een origineel verjaardagscadeau? Neem een kijkje in onze catalogus en laat je betoveren door het mooiste speelgoed waarmee kinderen jarenlang kunnen spelen. Naast educatief speelgoed is er ook een ruime keuze aan buitenspeelgoed. Kinderen die buiten spelen bewegen immers meer en dat bevordert zowel de fysieke als de mentale ontwikkeling van een kind. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

De voordelen van ecologisch speelgoed

Steeds meer ouders in Zaventem kiezen voor ons ecologische en ethisch verantwoorde speelgoed dat gemaakt wordt uit nieuwe en groene materialen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ecologisch speelgoed heeft tal van voordelen tegenover plastic speelgoed:

Ecologisch speelgoed, het perfecte cadeau

 

Ben je op zoek naar origineel speelgoed waarmee je een kind verrast? Speelgoed dat mooi in de kinderkamer staat én ook nog eens veilig is voor je kind? Al het speelgoed dat we verkopen is mooi, stimuleert kinderen om creatief te zijn, helpt de fijne motoriek te ontwikkelen, laat ze volop hun verbeelding gebruiken en zorgt vooral voor oneindig veel speelplezier. De merken worden zorgvuldig uitgezocht en uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit. Maak de speelwereld van je kinderen groener met ecologisch speelgoed dat zijn investering meer dan waard is.

De waardering van www.speelgoedidee.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 4 reviews.