Navigatie
artikelen per pagina
 • -23%

  Moover toys duwkar rood
  Moover toys duwkar rood
  € 64,95 € 49,95
 • -23%

  Moovertoys duwkar naturel
  Moovertoys duwkar naturel
  € 64,95 € 49,95
 • -25%

  Moover vrachtwagen – Naturel
  Moover vrachtwagen – Naturel
  € 79,95 € 59,95
 • Grote lichte banmboeblokken
  Grote lichte banmboeblokken
  € 49,99
 • Lagenpuzzel "boerderij"
  Lagenpuzzel "boerderij"
  € 14,99
 • -33%

  Houten blokken El Nan een huis bouwen kit
  Houten blokken El Nan een huis bouwen kit
  € 44,99 € 29,99
 • Stapelspel blokken
  Stapelspel blokken
  € 24,99
 • Houten kogelbaan "Pastel"
  Houten kogelbaan "Pastel"
  € 49,99
 • Knikkerbaan Glow & Roll
  Knikkerbaan Glow & Roll
  € 44,95
 • Small foot Houten 3d puzzel dieren set van 3
  Small foot Houten 3d puzzel dieren set van 3
  € 19,95
 • Lagenpuzzel safari
  Lagenpuzzel safari
  € 14,99
 • Houten blokken constructie 75 stuks
  Houten blokken constructie 75 stuks
  € 14,99
 • Houten blokken El Nan toren - 18 delig
  Houten blokken El Nan toren - 18 delig
  € 20,95
 • Houten blokken El Nan blokken in een koker
  Houten blokken El Nan blokken in een koker
  € 21,95
 • -60%

  Speelhuis van sterk carton Hulki Walvis grijs / 2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki Walvis grijs / 2 kids
  € 49,99 € 19,95
artikelen per pagina

Houten speelgoed - reeds generaties lang

Duurzaamheid, veiligheid, verbeeldingskracht en educatie leiden tot erfstukken en herinneringen.

Onlangs bereidde een gepensioneerde vrouw zich voor om van het oude ouderlijk huis naar een beter beheersbaar stadshuis te verhuizen, tijdens het doorzoeken van alle spullen die ze tijdens hun leven opbouwden, ontdekte ze enkele verweerde poppen en knuffelbeesten die haar kinderen nu in hun eind jaren 50, hadden gekoesterd als kleintjes. Maar het oude speelgoed dat echt de nostalgie op gang bracht, waren de houten trekspeelgoedjes en puzzels uit die peuterdagen, en vooral enkele heel oude handgemaakte houten rammelaars uit haar eigen dagen als baby 80 jaar geleden. Deze houten herinneringen zijn nu te zien in haar nieuwe huis en er is nauwelijks een bezoeker die eraan kan weerstaan om  ​​ze aan te raken en hun eigen verhalen uit hun jeugdjaren op te halen. Er zijn natuurlijk ook de huidige peuters, zoals haar achterkleinkinderen, die bijna instinctief aangetrokken lijken tot het houten speelgoed, het zorgt voor veel kindervreugde. Kwaliteitsvol, fantasierijk speelgoed raakt  nooit uit de mode en omdat ze van hout zijn gemaakt, leven ze duidelijk zoals  in dit voorbeeld minstens vier levens.

Zeker, er is een plek in het leven van een kind voor plastic speelgoed, op batterijen werkende, whiz-bang, lawaai makende robots en auto's, en zelfs videogames. Maar er is niets dat de verbeelding prikkelt in een kind als een solide, houten speelgoed waar de kracht, de graphics en zelfs de geluiden alleen door het kind worden geboden. Dat is natuurlijk de warme en donzige reden om solide speelgoed van hout te kopen voor de kinderen in je leven. Ze zullen - niet - het nostalgie-effect op de kinderen schenken, maar een onweerstaanbaar speeltje maakt vandaag herinneringen voor alle betrokkenen.

Maar er is tegenwoordig zoveel meer in houten speelgoed dan in de verbeelding en een erfstuk voor de toekomst. Kwaliteits houten speelgoed  zijn veel duurzamer dan welk plastic speelgoed ooit zal zijn, en ze kunnen en weerstaan ​​de ontberingen die zuigelingen en vooral peuters kunnen verduren.

Ze zijn handgemaakt door ambachtslieden, niet gemaakt in een giftige fabriek, en ze zijn gemaakt van hout dat is geoogst in duurzame bosbouwprogramma's  die verzekeren dat de bossen zelf er zullen zijn voor toekomstige generaties, niet alleen voor het maken van speelgoed, maar voor de betovering die leeft in de "bossen." Ook zijn alle beitsen en harsen die worden gebruikt bij het maken van het huidige  houten speelgoed gemaakt van oplosmiddelen op waterbasis, dus ze zijn volledig niet-toxisch .

Omdat houten speelgoed met verbeeldingskracht als een belangrijk ingrediënt is ontworpen, is  het verder zeer educatief speelgoed dat het kind laat meegenieten van het wonder. Plus, met zulke populaire houten speelgoedjes als puzzels, waarbij het kind letters en vormen in legpuzzels verwerkt, zijn houten speelgoed voorschoolse educatiemiddelen die leren, door interactie met kinderen, fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden.

Er zijn ook sorteerspellen, zoals bead-sequencingsets, die hand-oogcoördinatie bieden en helpen om redeneervaardigheden te ontwikkelen. En denk aan de mogelijkheden voor oudere kinderen met zulke leuke houten speelgoed zoals fruit en groenten, vlees en vis, snacks, zuivelproducten en winkelmanden waar de kinderen "supermarkt" spelen en het gezin winkelen doen en ook de bediende spelen.

Ze leren wiskundige vaardigheden, en ook commerciële en sociale interactie net zoals ze mama en papa in de echte wereld zien doen. En als dit fijne speelgoed een paar jaar in de speelgoedkist terechtkomt terwijl de kinderen volwassen worden, is het een vaste gok dat met  het speeltje opnieuw  zal worden gespeeld door de volgende generatie,.


Veilig, duurzaam, mooi en goed voor het milieu. Daarom kiest u voor houten speelgoed.
Uw kind zal zich nooit vervelen!

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel