Navigatie

Ben je op zoek naar een leuk speelhuisje voor je kids?

HULKI's. Dutch Design speelhuizen  zijn ontworpen, vervaardigd en verpakt in Nederland. De op maat gemaakte kartonnen HULKI's zijn gemaakt van Ultra-sterk carton en kunnen de slijtage van kinderen weerstaan.
Het speelhuisje is 100 % ecologisch en groot van formaat, naargelang het model kunnen er 2 of kindjes van 3 tot 7 jaar gemakkelijk samen in spelen 

Keuze uit 6 verschillende varianten : schildpad in 2 kleurvariaties, walvis in 2 kleurvariaties en de uil in 2 kleurvariaties.

Een andere toffe manier om je kids op een ecologische, toffe manier een speelhuisje te laten maken is met de houten platen van de Fantasy forts sets :

Met de 34-delige huttenbouw-pakket van Fantasy Forts kan je vanaf nu thuis je eigen speelhuisje binnen bouwen! Wat voor een type speelhuisje wil jij vandaag maken? Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Een geheime tunnel? Geen probleem! Met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne doch natuurlijke look and feel van hout hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam of een plastiek speelhuisje maar dit is veel dynamischer, socialer en leuker. Het creëren van een persoonlijke wereld waar alles kan, alles mag, er geen regels zijn maar waar alleen je eigen fantasie de limiet is! 

De Fantasy-Forts is geschikt voor kinderen vanaf vier tot 12 jaar. De huttenbouw-set geeft je kind een energie-boost. Bouwen is leuk! Het prikkelt de fantasie en ontwikkeling van kinderen, want alles kan en alles mag. De set is eenvoudig uit te breiden met meer platen om grotere speelhuisjes, hutten of tunnels te bouwen. 

 

Heb je kids die  hun speelhuisje liever zelf ontwerpen, laat ze dan gebruik maken van de PL-UG tent kits, 

Ze bouwen zelf het leukste speelhuisje met een  PL-UG Tent Kit door gebruik te maken van de dingen om ze heen , zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes. Maak de haak, stok, klem of zuignap vast, monteer de grip en haal  het doek er door. Laat de fantasie de vrije loop en bouw in je kamer of buiten in de tuin een speelhuisje  met een oud laken of dekbedovertrek. Elke dag een ander speelhuisje. Plak met de zuignap een grip aan het raam, met de haak een grip aan je bed en met de schroefklem een grip aan je boekenplank. Span het doek eenvoudig tussen deze punten.

De PL-UG Tentkit Super is de grootste set en maakt mogelijk om zowel buiten als buiten je hut te bouwen door de meegeleverde haringen waaraan de grip bevestigd kan worden. De stokken zorgen ervoor dat je altijd iets hebt om je lakens overheen te leggen en je de mooiste tenten kunt bouwen. Hoe gaaf is dat!

 

 

Een avontuurlijk speelhuisje maken doe je met Stick Lets:

Stick-lets zijn flexibele connectoren waarmee takken en stokken aan elkaar bevestigd kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om een variëteit aan constructies te ontwerpen: geometrische vormen, kampen,… 

Stick-lets bestaan in 6 verschillende varianten, elk met hun eigen mogelijkheden. 

Stick-Lets: "because mother nature misses us"

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel