Navigatie
 • Kampen bouwen - Stick lets 12 delig
  Kampen bouwen - Stick lets 12 delig
  € 34,95
 • Stick-lets Stick-lets 18-delige set Mega Fort kit voor het bouwen van hutten en tenten
  Stick-lets Stick-lets 18-delige set Mega Fort kit voor het bouwen van hutten en tenten
  € 47,50
 • Stick-lets Hexa kit 6 stick-lets
  Stick-lets Hexa kit 6 stick-lets
  € 16,50
 • Tentkit bouwpakket PL-UG
  Tentkit bouwpakket PL-UG
  € 19,50
 • Tentkit bouwpakket PL-UG Extra
  Tentkit bouwpakket PL-UG Extra
  € 27,50
 • Tentkit bouwpakket PL-UG SUPER
  Tentkit bouwpakket PL-UG SUPER
  € 54,50
 • Huttenbouw pakket - 34 delig
  Huttenbouw pakket - 34 delig
  € 29,95
 • Speelhuis van sterk carton Hulki uil geel en bruin / 2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki uil geel en bruin / 2 kids
  € 45,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki uil rood en bruin /2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki uil rood en bruin /2 kids
  € 45,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki Walvis blauw / 2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki Walvis blauw / 2 kids
  € 49,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki Walvis grijs / 2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki Walvis grijs / 2 kids
  € 49,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki schildpad groen wit / 3 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki schildpad groen wit / 3 kids
  € 55,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki schildpad groen bruin / 3 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki schildpad groen bruin / 3 kids
  € 55,00

Kampen, Tenten, Speelhuizen

 

Bouw de tofste kampen met Stick-lets -

Een boomhut, een tipi of ander kunstwerk. Bind alles uit de de natuur aan elkaar met deze sterke elastische Stick-Lets waarmee kinderen zelf handig een bouwwerk kunnen maken.

Er zijn 2 paketten beschikbaar:
12 Stick-lets: 2 witte, 2 groene, 2 blauwe, 2 rode, 2 paarse en 2 oranje. 

De rubberen verbindingstukken in 6 kleruen zijn verpakt in een een mooi katoenen zakje om handig mee te nemen tijdens een boswandeling, een middag in het park, een vakantie, of tijdens een kinderpartijtje.

18 Stick-lets: 3 witte, 3 groene, 3 blauwe, 3 rode, 3 paarse en 3 oranje. 

Stick-Lets zijn er in verschillende diktes en je kunt er 1, 2, 3 of 4 stokken mee verbinden.

Wij vinden buiten spelen echt erg belangrijk! We vinden het ook erg belangrijk dat kinderen resultaten behalen van hun inspanningen en dat zij zelf kunnen ontdekken en beleven!

Met dit supergave constructiespeelgoed is dat zeker het geval en de Stick-Lets zijn nog eens makkelijk terug te vinden ook door de felle kleuren! Je kunt 2 stokken aan elkaar binden, maar ook drie of vier. Elke hut blijft voortaan staan en als ouder kun je de kinderen lekker zelf laten spelen! Voor een kind is het fijn dat zij materiaal kunnen gebruiken dat past bij hun ontwikkeling en leeftijd!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om eindeloos hutten, tenten en geometrische figuren te bouwen.

 

PL-UG tent kit bouwpakket ,

laat kids eenvoudig hun eigen speelhuisje bouwen

​Voor alle seizoenen

Herfst of winter, voorjaar of zomer, met PL-UG tent kit bouwen kinderen altijd en overal hutten. Leg wat dagelijkse spullen uit de omgeving zoals kleden en knijpers klaar en ze gaan vanzelf aan de slag. De haak, stok, klem of zuignap van de tent maak je makkelijk vast, je monteert de grip en haalt vervolgens het doek erdoor.
Bouw je eigen tent met PL-UG tent kit, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG tent kit start je overal een nieuw avontuur.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw!
Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG tent kit componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar!  Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis.
Tijdens het bouwen kan uw kind werkelijk zijn fantasie de vrije loop laten, en met behulp van een oud laken of dekbedovertrek wordt de tent echt schitterend.
Het helpt hen bij het ontwikkelen van hun fantasie, tijdens het opbouwen van een tent zijn ze voortdurend aan het praten en uitleggen, ze moeten structureel denken, met PL-UG tent kit kunnen ze elke keer een andere tent bouwen en het zal dus telkens opnieuw de creativiteit in uw kind naar boven halen.
Hutten bouwen is zeker niet alleen voor kleintjes, ook oudere kinderen, vanaf de leeftijd van 9-12 jaar beleven met het bouwen van een tent of hut nog volop plezier, zij zullen sowieso de lat wat hoger leggen waar het de constructie aangaat.

 

Hutten bouwen  

Fantasy Forts, het moderne hutten bouwen

Hutten bouwen. Wie is er niet groot mee geworden? Bij oma op zolder, met behulp van lakens, wasknijpers en stoelen. Of met takken, mos en touw in het bos? Het creëren van een persoonlijke wereld: alles kan, alles mag, geen regels, alleen eigen fantasie. Fantasy Forts, geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar, is hier de moderne versie van. Zestien platen, meer dan vijf vierkante meter aan bouwmateriaal, waarmee kinderen alle kanten op kunnen. Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Geen probleem, met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne ruige look and feel hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam, veel dynamischer dan een videospel. Omdat the sky the limit is, óók als je pas acht jaar bent.

 

Fantasy Forts?


– Geeft een energie-boost. Bouwen is leuk!
– Prikkelt de fantasie: alles kan, alles mag.
– Ouders mogen meespelen, maar hóeven niet.
– Uiterst betaalbaar!
– Duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar

 

 

Recensie Fantasy Forts

 

Hutten bouwen in en rond het huis, iedereen heeft dit wel eens gedaan. Net zoals de bedenker van Fantasy Forts. Bedenker Marco van den Berg zag zijn kinderen regelmatig een hut bouwen met planken, lakens en wasknijpers. Omdat dit meestal maar matig lukte, besloot hij ze te helpen wat resulteerde in de ontwikkeling van Fantasy Forts. Ook zo benieuwd?

 

Op zoek naar een speelhuis van uitermate sterk carton, ontworpen met een passie voor eenvoud en een groenere wereld?

Kinderen houden van dieren en kinderen verstoppen zich graag op plekken die geborgenheid geven. We hebben deze dingen gecombineerd in een reeks speelhuisjes genaamd HULKIs. Geschikt voor 3 tot 6-jarigen. Leuk om in te spelen, maar ook mooi voor in huis.

HULKIs zijn levendige, gekleurde Dutch Design-speelhuisjes die 100 procent milieuvriendelijk zijn. HULKIs worden gemaakt van een extra sterk uniek type golfkarton dat bestand is tegen slijtage en tegen een stootje kan.

 

Kinderen willen niets liever dan doen en hebben wat hun ouders doen. Sta jij in de keuken, dan willen zij dat ook in hun eigen keuken. Ben jij aan het poetsen, dan willen zij dat ook. Met een kartonnen speelhuis zorg jij voor een eigen plekje voor de kinderen. In dit huisje kunnen ze laten en doen wat ze willen en houd je ze urenlang zoet.

Deze  kartonnen speelhuizen van Hulki zijn  binnen no time opgezet. Een mooie handleiding, die je samen met je kinderen kunt bekijken is voorzien en laten het toe om samen met de kinderen  het speelhuisje in elkaar te zetten. 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel