Navigatie
 • Buddah Board original, schilderen met water
  Buddah Board original, schilderen met water
  € 34,95
 • Tafelkleed, wereldkaart om in te kleuren
  Tafelkleed, wereldkaart om in te kleuren
  € 29,95
 • uitwasbare kleurstiften / set van 10
  uitwasbare kleurstiften / set van 10
  € 12,95
 • Magic Blopens 5+1
  Magic Blopens 5+1
  € 9,99
 • Toverstiften
  Toverstiften
  € 14,95
 • Kleurwisselstiften
  Kleurwisselstiften
  € 8,95
 • Toverstiften
  Toverstiften
  € 8,95
 • Blopens Cool 10
  Blopens Cool 10
  € 9,95
 • Blopens activity center
  Blopens activity center
  € 24,99
 • knutselen met carton: Calafania Basic 50 poppetjes
  knutselen met carton: Calafania Basic 50 poppetjes
  € 7,95
 • Krijtjes voor peuters en kleuters: Crayon Rocks Rubeez art box
  Krijtjes voor peuters en kleuters: Crayon Rocks Rubeez art box
  € 23,95
 • Krijtjes voor peuters en kleuters: Crayon Rocks Twelve (12) People Pebbles - krijtjes in haar-, oog-, en huidkleuren
  Krijtjes voor peuters en kleuters: Crayon Rocks Twelve (12) People Pebbles - krijtjes in haar-, oog-, en huidkleuren
  € 11,95
 • Krijtjes voor peuters en kleuters: een katoenen zakje Crayon Rocks, 16 ecologische sojawaskrijtjes
  Krijtjes voor peuters en kleuters: een katoenen zakje Crayon Rocks, 16 ecologische sojawaskrijtjes
  € 11,95
 • Natuurlijke schmink
  Natuurlijke schmink
  € 28,50
 • Natuurlijke verf voor kinderen
  Natuurlijke verf voor kinderen
  € 32,99

Creatief speelgoed

Schilderen, tekenen en kleuren


Buddha Board helemaal Zen en echt apart!

Op zoek naar een tof cadeau, een leuk idee? Wil je eens echt iets anders geven?

Het Buddha Board is een magisch gebeuren: schilderen met water. Jong en oud zijn steeds geïntrigeerd door de werking van het Buddha Board waarop de getekende afbeeldingen na verloop van tijd weer verdwijnen.
Bij het Buddha Board is het de bedoeling dat je met water op het bord gaat schilderen. Wanneer het bord nat wordt, verandert het doek van kleur, waardoor de tekening verschijnt. Als na verloop van tijd het water op het doek weer opdroogt, zal het bord weer in zijn witte staat terugkeren. Daarna is het Buddha Board opnieuw te beschilderen om zo nog meer mooie en schitterende creaties te maken. 
Met een Buddha board geef je een geschenk van sereniteit en creativiteit, op basis van het concept van Zen 'van het leven in het moment'. 
Het Buddha Board is duurzaam en milieuvriendelijk en zeer geschikt voor het oefenen van penseelstreken, het testen van penselen, en het creëren van spontane tijdelijke kunstwerken

 

Blaas- en toverstiften

Een creatief speelgoedidee dat kinderen in de ban houdt, spelen met Blaas- en toverstiften blijft creatief keer op keer, telkens maken ze opnieuw de leukste kunstwerken!

De Malinos toverstiften en blaasstiften zijn erg populair. 


Blaasstiften  zijn geweldig voor creatievelingen,  het biedt vele mogelijkheden. Door te blazen op de achterkant van de stiften "vernevelt" de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier (het is onmogelijk om de verf op te zuigen). Met hulp van sjablonen maken ze de mooiste tekeningen.
Met de bijhorende witte toverstift of de tover blaaspen kan je de reeds aangebrachte kleuren veranderen van kleur en zo maak je nog mooiere creaties.
Deze blopens worden ook gebruikt in combinatie met logopedie omdat het gedoseerd blazen en vormen van de
mond zeer goed zijn voor de ontwikkeling en training van de mondspieren.

Toverstiften zijn zeer goede stiften  waarvan de punt intact blijft en niet ingedrukt wordt. De speciale kleureffecten maken kleuren en tekenen nu nog leuker. Je hebt stiften met  twee verschillende kleuren, je hebt stiften met  oplosbare kleuren en witte toverstiften. De stift is bijvoorbeeld geel, de dop die erop zit rood. Kleur je nu met deze stift en ga je er daarna met een  witte toverstiften overheen, dan wordt dat stukje rood. De oplosbare kleuren worden wit als je er met de toverstift overheen gaat. Een set toverstiften zorgt voor magnifieke kunstwerken met geweldige effecten.

Blopens stiften zijn geweldig voor kinderen, die, er éénmaal aan begonnen, steeds weer met de stiften aan de gang willen omdat de mogelijkheden ongekend zijn!

Blopens stiften geven direct een mooi resultaat en het is heel eenvoudig. De inkt droogt meteen. Er zijn verschillende verpakkingen waaronder zeer uitgebreide dozen  met veel sjablonen voor een goede prijs.

De blaasstiften kunnen ook als gewone teken- en kleurstiften worden gebruikt. 

 

Crayon Rocks

Ontworpen om de pengreep bij jonge kinderen te ontwikkelen

Crayon Rocks is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte op een school voor kinderen met een motorische of emotionele beperking. Ze werd geïnspireerd door therapeut Jan Olsen en haar ‘Handwriting without tears’ programma. Van Jan Olsen leerde zij hoe belangrijk het is voor kinderen om een sterke grip te ontwikkelen in de vroege fases van hun leven. Dit hebben ze later nodig bij het leren schrijven. Barbara ging op zoek naar schrijfgerei dat deze eigenschappen bevat, maar toen ze er geen kon vinden besloot ze het zelf te ontwikkelen

Crayon Rocks® zijn natuurlijke waskrijtjes gemaakt van soja en gekleurd met mineraal pigmenten. Bijzonder aan deze krijtjes is dat ze zijn ontworpen om de speciale pengreep bij jonge kinderen te ontwikkelen.


Soja is een zachte was en daarom geven de krijtjes gemakkelijk heldere levendige kleuren af op papier en stof.
Kinderen kunnen alles kleuren wat ze willen en blijven gemotiveerd omdat ze makkelijk grote vlakken kunnen invullen en het krijtje zo fijn vastpakt. Crayon Rocks® zijn zeer geschikt voor lijnwerk, voor het mengen, en voor het creëren van grote kleurvlakken.
Zodra de spieren zich versterken als de kinderen ouder worden maakt meer kracht dat de kleuren nog helderder worden. 

Een bijzonder handig krijtje, waarmee kinderen graag tekenen en kleuren en dat thuis kan worden gebruikt, in de kinderopvang, op scholen en tijdens therapie, om de fijne motoriek en een goede greep te ontwikkelen. Tevens motiverend materiaal om gedachten, creativiteit en emoties op papier te zetten.


 

Milieuvriendelijke verf voor kinderen,
laat hen creatief zijn op een veilige manier

Niet-toxisch, milieuvriendelijke verf :

Bij Natural Earth Paint gebruiken ze  pure, natuurlijke aarde en minerale pigmenten en organische ingrediënten om volkomen veilig, duurzaam, en prachtige verf te leveren voor  kinderen en beeldende kunstenaars.

Aardpigmenten komen voor  in inheemse gronden over de hele wereld. Door het weglaten van de conserveermiddelen, zware metalen, oplosmiddelen, kunststoffen en vulstoffen,  zijn is deze milieuvriendelijke verf van de hoogste kwaliteit - zuiver, stralend en duurzaam. 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel