Navigatie
 • -38%

  Schooltas feesthoedje small
  Schooltas feesthoedje small
  € 39,95 € 24,95
 • Schooltas PYLON small
  Schooltas PYLON small
  € 39,95
 • Schooltas olifant small
  Schooltas olifant small
  € 39,95
 • Affenzahn rugzak Large Friends Zena Zebra
  Affenzahn rugzak Large Friends Zena Zebra
  € 49,90
 • Affenzahn rugzak Large Friends Paul Panda
  Affenzahn rugzak Large Friends Paul Panda
  € 49,90
 • -23%

  Pennenzak Olifant
  Pennenzak Olifant
  € 12,95 € 9,95
 • -23%

  Pennenzak Pylonen
  Pennenzak Pylonen
  € 12,95 € 9,95
 • -23%

  Pennenzak Feesthoedjes
  Pennenzak Feesthoedjes
  € 12,95 € 9,95


Kleuter kindertassen - steeds leuk om te geven maar ook om te krijgen

 

Eco- Boekentasjes van  Engel

De leuke eco kindertassen van Engel zijn boekentasjes waar je onmiddellijk vrolijk van wordt. Er zijn pennenzakken van het merk Engel in dezelfde print van de boekentassen - de pennenzakken zijn groot genoeg om alle potloden, pennen in te steken en dan is er nog ruimschoots plaats over voor bvb een passerdoos.
De boekentasjes  zijn gemaakt van gerecycleerde plastic  limonadeflessen.
Deze kwalitatieve kleuterboekentassen zijn bovendien in hippe kleuren en motieven.

 

Affenzahn kinderrugzakken

De eco rugzakjes van Affenzahn in de toffe uitvoeringen van een Zebra of een Panda toveren steeds een glimlach op de gezichtjes van jonge kinderen.
Deze collectie is echt super cool voor kleine kapoenen.
Deze kindertassen  voldoen aan alle kwaliteitseisen die je verwacht van een kindertas. 

 

kleuterboekentasjes van  Käthe Kruse

De kindertassen van Käthe Kruse zijn ontzettend mooi en uniek in hun soort, deze tassen staan garant voor een hoge kwaliteit. Deze tassen zijn voorzien van een plastiek lunchdoos.

 

Waar let u op bij de aankoop van kindertassen?

Een kindertas voor uw zoon of dochter moet er niet alleen mooi uitzien, maar vooral ook functioneel zijn. Waar let u op bij de aankoop van een tas?

Is de tas groot genoeg om alle schoolspulletjes in op te bergen?

• Welke accessoires moeten erin worden opgeborgen?
• Welk merk, formaat en kleur kiest u?
• Hoeveel geld heeft u te besteden?
• Kan het lunchpakketje er ook in worden bewaard?

Met een kinderrugzak of kindertas van Speelgoedidee.be bent u verzekerd van leuke hippe modellen maar ook van degelijkheid.


Welke vorm, afbeelding of kleur u ook wenst, wij zorgen ervoor dat uw kind met plezier naar school, de sportschool , naar een slaapfeestje  of trots met zijn/haar kindertas of -rugzak op het vliegtuig stapt.  Wij gunnen u en uw zoon of dochter een mooie kindertas of -rugzak voor elke mogelijke gelegenheid.

Het vinden van de beste kindertas voor uw kind is een leuke maar ook essentiële bezigheid.

 

Kindertassen kleuters

Peuters en kleuters hebben nog geen echte grote boekentas nodig. Ze hebben nog geen boeken, enkel eventueel een schriftje en wat tekengerei. Koop dan ook een boekentasje waarin je de brooddoos, drankje en een kleine snack kan insteken. Meer heeft je kindje niet nodig. 
Laat je kindje  meekiezen, ze weten al héél goed wat ze mooi vinden en wat niet.  De eerste schooldag is meestal niet één van de leukste dagen, een eerste schooldag met een zelf gekozen tof boekentasje zal het misschien wat makkelijker maken .
De draagriemen van een boekentasje of rugzakje moeten breed genoeg zijn om goed op de schouders van je kleuter te liggen.
In het belang van je kind is het belangrijk om het boekentasje niet te zwaar te maken. Ideaal is dat het gewicht van de boekentas of rugzak maximum 10% bedraagt van het eigen gewicht van je kind.
De boekentasjes en rugzakjes kunnen natuurlijk ook pirma dienst doen voor een dagje weg of een dagje of weekend of bezoek bij oma en opa, een tasje of rugzakje dat ze mooi vinden nemen ze overal trots mee naartoe.

Dat alle kindertassen ook trendy moeten zijn staat vast, dat is een belangrijk gegeven om je kind blij te maken met de aankoop van een nieuwe kindertas.
Kinderen, in het bijzonder in deze leeftijdsgroep, willen een kindertas die kleurrijk is en vaak voorzien van hun favoriete personages.

Kijk er zeker steeds op toe dat de kindertas die je kind elke dag meeneemt naar school zeker niet te zwaar is, dit kan nefaste gevolgen hebben voor de rug.

 

Kindertassen, enkele algemene dingen om te overwegen

In het algemeen moeten kindertassen voor kinderen van alle leeftijden zo licht mogelijk zijn naargelang het gebruik en de leeftijd van het kind. Het langdurig gebruik van rugzakken kan leiden tot een slechte houding en rugpijn.
Compartimenten kunnen ook nuttig zijn zodat de kinderen hun spullen goed kunnen organiseren. 
Laat uw kind deelnemen aan het proces om ervoor te zorgen dat zij blij zijn met de aankoop, ze moeten er tenslotte alle dagen mee naar school of naar de sportclub. 
Het is ook een kleine manier om hen in staat stellen om een eenvoudig besluit te nemen.

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel