Navigatie
 • Rijden met de Ezyroller – kleur blauw
  Rijden met de Ezyroller – kleur blauw
  € 89,95
 • Rijden met de Ezyroller – rood
  Rijden met de Ezyroller – rood
  € 89,95
 • Rijden met de Ezyroller – rose
  Rijden met de Ezyroller – rose
  € 89,95
 • Rijden met de Ezyroller - kleur zwart
  Rijden met de Ezyroller - kleur zwart
  € 89,95
 • Rijden met de Ezyroller education van 3 tot 6 jaar
  Rijden met de Ezyroller education van 3 tot 6 jaar
  € 109,00

EZYROLLER origineel voortbewegen

 

EzyRoller combineert de controle van een fiets en het plezier van een skelter, maar het is zeer uniek, als geen andere rit die je ooit hebt gehad. Niet als een slee, een fiets, niet als een skelter of een loopauto, de EzyRoller beweegt als een slang, zonder kettingen of pedalen, met behulp van eenvoudige rechts-links beenbewegingen. Er zijn geen kettingen of batterijen - de EzyRoller beweegt en draait geruisloos. Het biedt het plezier van de nieuwe beweging, mogelijkheden die niet kan worden ervaren op een andere fiets of ride-on.
Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

 

De EzyRoller is dé go-cart die én de conditie én de motoriek van je kind bevordert. De Ezyroller is bovendien fun om mee te carten. De cart is geschikt vanaf 3 jaar, tot wel 14 jaar! Niet verwonderlijk dat de Ezyroller werd uitgeroepen tot Toy of the year!Hoe het werkt?


Het kind neemt allereerst plaats op de comfortabele zitting en plaatst zijn of haar voeten op de stang. Nu de benen op en neer bewegen met de voeten op de stang en zie...de EzyRoller begint al te rijden! Oefening baart kunst, als de bewegingstechniek goed wordt beheerst kan een snelheid worden gehaald van wel 15 kilometer per uur.

De EzyRoller rijdt het lichtst op geasfalteerde paden maar doet het ook gewoon goed buiten op de stoep. De lengte van de stang tussen de zitting en de trapstang kun je aanpassen aan de lengte van de benen van het kind. (Lengte kind tussen de 1.00 en 1.80 meter en maximaal 75 kilo)

Door het lage zwaartepunt is de EzyRoller stabiel en veilig!

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel