Navigatie
  • Huttenbouw pakket - 34 delig
    Huttenbouw pakket - 34 delig
    € 29,95

Een speelhuisje van Fantasy Forts

Fantasy Forts, het moderne hutten bouwen

Hutten bouwen. Wie is er niet groot mee geworden? Bij oma op zolder, met behulp van lakens, wasknijpers en stoelen. Of met takken, mos en touw in het bos? Het creëren van een persoonlijke wereld: alles kan, alles mag, geen regels, alleen eigen fantasie. Fantasy Forts, geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar, is hier de moderne versie van. Zestien platen, meer dan vijf vierkante meter aan bouwmateriaal, waarmee kinderen alle kanten op kunnen. Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Geen probleem, met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne ruige look and feel hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam, veel dynamischer dan een videospel. Omdat the sky the limit is, óók als je pas acht jaar bent.

 

Fantasy Forts?


– Geeft een energie-boost. Bouwen is leuk!
– Prikkelt de fantasie: alles kan, alles mag.
– Ouders mogen meespelen, maar hóeven niet.
– Uiterst betaalbaar!
– Duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar

 

 

Recensie Fantasy Forts

 

Hutten bouwen in en rond het huis, iedereen heeft dit wel eens gedaan. Net zoals de bedenker van Fantasy Forts. Bedenker Marco van den Berg zag zijn kinderen regelmatig een hut bouwen met planken, lakens en wasknijpers. Omdat dit meestal maar matig lukte, besloot hij ze te helpen wat resulteerde in de ontwikkeling van Fantasy Forts. Ook zo benieuwd?

 

Recensie speelgoedmagazine Over Fantasy Forts

Met Fantasy Forts kun je eenvoudig in huis hutten en kastelen bouwen. In de verpakking van Fantasy Forts vind je zestien platen voor het fort, waarvan vier platen een gleuf hebben welke als ‘raam’ fungeren, zestien kartonnen verbindingsstukken, twee keer een rol klittenband en een gebruikershandleiding.

Allereerst moet je de verbindingsstukken vouwen om ze gebruiksklaar te maken. Verder moet je de twee rollen klittenband uitrollen en in stukken van achttien centimeter knippen. Uit deze rollen kun je 32 stukken van achttien centimeter halen. In de handleiding zit een liniaal afgebeeld, zodat je het makkelijk kunt meten en knippen.

Wanneer je hiermee klaar bent kun je aan de slag met het bouwen van een hut. Je kunt naar eigen inzicht gaan bouwen. De kartonnen platen verbind je aan elkaar middels de stukken klittenband. Om de kartonnen platen stevig op elkaar te zetten, dien je de verbindingsstukken te gebruiken. Op deze manier kun je zeer gemakkelijk een hut, een fort of een kasteel bouwen in huis.

 

Conclusie Recensie Fantasy Forts

Wat is het fijn voor een kind om een hut in huis te kunnen bouwen, zonder dat deze steeds weer in elkaar zakt doordat de wasknijper het kleed niet goed vast kan houden. Met Fantasy Forts bouw je stevige hutten.

De platen van Fantasy Forts zijn gemaakt van 3 millimeter dik, dubbel-laag karton. De platen hebben een afmeting van 56 bij 56 centimeter waarmee je aardige hut kunt bouwen. De verbindingsstukken zijn gemaakt van hetzelfde soort karton en evenals de platen stevig. Natuurlijk moet je er niet super lomp mee omgaan en er stoeiend tegenaan stoten of erop vallen. Het is en blijft karton. Maar wanneer je het gebruikt om een fijne hut te creëren en hierin te spelen, voldoet het zeer goed.

Met stukken klittenband zijn de platen gemakkelijk aan elkaar vast te maken. De hoogte in bouwen kan voor jonge kinderen soms lastig zijn en hebben hier daarom soms hulp bij nodig. Maar hoe erg kan het zijn om samen met je kind een prachtige hut te bouwen? Een heerlijk ouder-kind moment wordt hiermee gecreëerd.

Ons testpanel is overtuigd en vind Fantasy Forts een prachtig product: innovatief, goed voor de ontwikkeling van de motoriek en het stimuleert de fantasie en creativiteit. Wat ons betreft is Fantasy Forts nu al genomineerd als één van de kanshebbers van de SpeelgoedMagazine.nl Awards 2016 in de categorie meest innovatieve speelgoed. De recensie Fantasy Forts wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl afgerond met een zeer verdiende 9+.

Waardering recensie Fantasy Forts door SpeelgoedMagazine.nl: 9+ / 10

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel