Navigatie
artikelen per pagina
 • Ezyroller – kleur blauw
  Ezyroller – kleur blauw
  € 89,95
 • Ezyroller – rood
  Ezyroller – rood
  € 89,95
 • Ezyroller – rose
  Ezyroller – rose
  € 89,95
 • Ezyroller - kleur zwart
  Ezyroller - kleur zwart
  € 89,95
 • Ezyroller educational van 3 tot 6 jaar
  Ezyroller educational van 3 tot 6 jaar
  € 114,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, groen
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, groen
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Blauw
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Blauw
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Rood
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Rood
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Roze
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Roze
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Oranje
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Oranje
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Geel
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Geel
  € 57,95
 • Wheelyrunner Roze loopfiets
  Wheelyrunner Roze loopfiets
  € 64,95
 • Zwarte loopfiets jongen
  Zwarte loopfiets jongen
  € 59,99
 • Snowflake loopfiets
  Snowflake loopfiets
  € 59,99
 • Mini Hornit rood/blauw
  Mini Hornit rood/blauw
  € 19,99
artikelen per pagina

Rijdend speelgoed
 

Ezyroller

De fabrikant Ezyroller heeft een unieke manier van voortbewegen uitgevonden. Het voertuig is geen fiets, maar ook geen go-cart. De Ezyroller beweegt zich voort als een slang, zonder gebruik te maken van kettingen of pedalen. Door een voetbeweging van links naar rechts te maken zal de Ezyroller op gang komen. Wanneer de gebruiker van de Ezyroller de voetbewegingen onder de knie krijgt, kan er met gemak een snelheid van 15 kilometer per uur gehaald worden.
De Ezyroller is gemaakt van een duurzaam materiaal en geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. De Ezyroller heeft een laag zwaartepunt, waardoor de Ezyroller stabiel en veilig in gebruik is.

 

Plasmacar

Het Canadese bedrijf PlaSmart Inc. is in 2003 begonnen met het produceren van de Plasmacar. De visie van PlaSmart is om speelgoed te ontwikkelen en maken dat de motorische vaardigheden van kinderen stimuleert. Ook wordt de hand-oogcoördinatie geprikkeld en verbeterd. Door te spelen met de Plasmacar zal uw kind leren evenwicht te vinden in zijn behendigheid.
De vormgeving van de Plasmacar is eenvoudig en slim, en is daardoor inzichtelijk voor kinderen. De veiligheid van het product staat hoog in het vaandel, en de producten worden volgens de hoogste veiligheidsnormen getest.
De Plasmacar heeft al diverse internationale prijzen gewonnen! 


Loopfietsen 
 

3 Leuke betaalbare loopfietsen:
de roze wheelyrunner, een stoere, stalen loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar en biedt een leuke en ideale manier om kinderen spelenderwijs aan hun motoriek en evenwicht te laten werken.De unieke voetensteun geeft het kindje de mogelijkheid nog beter te de balans te vinden. Het kind zal veel sneller leren fietsen en zijwieltjes zijn helemaal niet meer nodig.

de snowflake, Deze sneeuwwitte loopfiets is een genot voor iedere kind en ideaal voor het trainen van de coördinatie en balans. het stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar en de stelschroeven zijn veilig weggewerkt.

Een zwarte loopfiets, een stoere metalen jongens loopfiets met print. Reeds vanaf 12 maanden Het zadel is in hoogte verstelbaar. Erg goed voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel. Maximaal draaggewicht 35 kilo.
Zithoogte vanaf 40 cm.

 

Mini Hornit

Mini Hornit in blauw oranje/ roos paarse en blauw oranje  uitvoering.
In een handomdraai te monteren. De Mini Hornit heeft 25 verschillende geluidseffecten: van de tourtoeter uit de Tour de France, tot een brandweersirene, boeren (burp) en dierengeluiden.
Het geluid is te activeren met een veilige afstandsbediening op het stuur of met de knoppen op het apparaatje zelf.
De Mini Hornit is spatwaterdicht en werkt op 2 meegeleverde AAA-batterijen.

 

Coconuts helmen

Je kind veilig met een CoConuts helm

Elke CoConut helm heeft een uniek design in aansprekende kleuren voor kinderen van 2 tot 16 jaar. De helm is robuust,  handig en voorzien van de vereiste veiligheidskeurmerken en verpakt in een mooie retaildoos.  De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband,  altijd in de juiste pasvorm te stellen is. De harde buitenschaal geeft de helm, in tegenstelling tot foam-helmen, een langere levensduur en betere bescherming bij kinderen. Door het grotere oppervlak is je kind bij een achterwaartse of zijdelingse val beter beschermd

Het design, gebruiksgemak en comfort stimuleren de kinderen om deze helm veelvuldig te gaan dragen tijdens (loop)fietsen, skaten of waveboarden.

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel