Navigatie
artikelen per pagina
 • Mini Hornit rood/blauw
  Mini Hornit rood/blauw
  € 19,99
 • Mini Hornit Paars/Roze
  Mini Hornit Paars/Roze
  € 19,99
 • Mini Hornit blauw/oranje
  Mini Hornit blauw/oranje
  € 19,99
 • Mini Hornit zwart
  Mini Hornit zwart
  € 19,99
 • Coconut helm small
  Coconut helm small
  € 34,95
 • Coconut helm small
  Coconut helm small
  € 34,95
 • Coconut helm small
  Coconut helm small
  € 34,95
 • Rijden met de Ezyroller – kleur blauw
  Rijden met de Ezyroller – kleur blauw
  € 89,00
 • Rijden met de Ezyroller – rose
  Rijden met de Ezyroller – rose
  € 89,00
 • Rijden met de Ezyroller - kleur zwart
  Rijden met de Ezyroller - kleur zwart
  € 89,00
 • Rijden met de Ezyroller – rood
  Rijden met de Ezyroller – rood
  € 89,00
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Roze
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Roze
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, groen
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, groen
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Blauw
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Blauw
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Rood
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Rood
  € 57,95
artikelen per pagina

Rijdend speelgoed

 

De Plasmacar loopauto:Tof en origineel buitenspeelgoed

Trappen, steppen of duwen is niet nodig! En juist dat maakt de Plasmacar uniek en spannend voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Een eenvoudige draai aan het stuur zorgt ervoor dat kinderen vooruit komen, zonder ook maar één voet aan de grond te zetten…..!

Simpel heen en weer bewegen van het stuur zorgt voor een voorwaartse beweging. Deze revolutionaire manier van voortbewegen is niet alleen heel erg leuk, maar verbetert ook de balans en coördinatie van kinderen.
Het unieke ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit waardoor kinderen zich op een veilige manier kunnen voortbewegen en uiterst wendbaar zijn.

De Plasmacar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis, en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals slijtvaste wielen en een stootbestendige behuizing die garant staat voor jarenlang speelplezier!

waarschuwing: De wieltjes zijn niet geschikt voor houten vloeren, er kan door de wieltjes beschadiging komen.

 

Ezyroller - spannend rijdend speelgoed

Stoer rijden - voor kids die houden van actie

De EzyRoller is een product uit Nieuw Zeeland wat in 2008 nog tot Top Toy of the year is uitgeroepen! Waarom?
Omdat het ontzettend leuk is om op de Ezyroller te rijden, geschikt is voor kinderen vanaf 3 tot wel 14 jaar en omdat het bijdraagt aan een betere conditie EN motoriek van een kind! Hoe het werkt?
Het kind neemt allereerst plaats op de comfortabele stoffen zitting en plaatst zijn of haar voeten op de stang. Nu de benen op en neer bewegen met de voeten op de stang en zie...de EzyRoller begint al te rijden! Oefening baart kunst, als de bewegingstechniek goed wordt beheerst kan een snelheid worden gehaald van wel 15 kilometer per uur. De EzyRoller rijdt het lichtst op geasfalteerde paden maar doet het ook gewoon goed buiten op de stoep.
De lengte van de stang tussen de zitting en de trapstang kun je aanpassen aan de lengte van de benen van het kind. (Lengte kind tussen de 1.00 en 1.80 meter en maximaal 75 kilo) van 3 tot 14 jaar Door het lage zwaartepunt is de EzyRoller stabiel en veilig!

 

EEN GOUDEN TIP: GEEF JE KIND EEN LOOPFIETS!


Er zijn kinderen die wel natuurtalenten lijken en zó wegfietsen zonder zijwieltjes. Zonder oefenen, zonder angst, hopla. Het geheim: een loopfiets! De populariteit van de loopfiets wordt steeds groter. Het is ook gewoon heel leuk speelgoed! Hierdoor zie je steeds vaker peuters van drie die na een loopfiets probleemloos overstappen op een fietsje zonder zijwieltjes.

Al spelenderwijs worden de motoriek en het evenwichtsgevoel geoefend. En dit al vanaf een jaar of twee, drie. Stap voor stap leert je kind het balanceren op twee wielen, dat zo essentieel is voor fietsen zonder zijwieltjes. Is het even uit balans? Door te corrigeren met een voetje aan de vloer, staat hij/zij zo weer stabiel. Door een verstelbaar zadel groeit de loopfiets jaren met het kind mee. Na verloop van tijd raakt je kind meer en meer vertrouwd met het loopfietsje en leert het meer snelheid maken. Vervolgens zullen de voetjes ook langer van de grond blijven waardoor je kind eigenlijk al aan het fietsen is.

Kinderen die hebben leren fietsen na een loopfiets, hebben bovendien ook later nog een balansvoorsprong op kinderen die het zonder loopfiets hebben geleerd. Ze zijn stabieler bij het op- en afstappen, hebben minder moeite met een fiets die aan de hoge kant is en zijn niet bang om het stuur met één hand (of twee...) los te laten om richting aan te geven.

 

Accessoires Rijdend speelgoed
 

Mini Hornit De tofste sirene voor op je fiets of step 

Mini Hornit in blauw oranje/ roos paarse en blauw oranje  uitvoering.
In een handomdraai te monteren. De Mini Hornit heeft 25 verschillende geluidseffecten: van de tourtoeter uit de Tour de France, tot een brandweersirene, boeren (burp) en dierengeluiden.
Het geluid is te activeren met een veilige afstandsbediening op het stuur of met de knoppen op het apparaatje zelf.
De Mini Hornit is spatwaterdicht en werkt op 2 meegeleverde AAA-batterijen.

 


Coconuts helmen, je kind veilig met een Cocunuts helm

Elke CoConut helm heeft een uniek design in aansprekende kleuren voor kinderen van 2 tot 16 jaar. De helm is robuust,  handig en voorzien van de vereiste veiligheidskeurmerken en verpakt in een mooie retaildoos.  De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband,  altijd in de juiste pasvorm te stellen is. De harde buitenschaal geeft de helm, in tegenstelling tot foam-helmen, een langere levensduur en betere bescherming bij kinderen. Door het grotere oppervlak is je kind bij een achterwaartse of zijdelingse val beter beschermd

Het design, gebruiksgemak en comfort stimuleren de kinderen om deze helm veelvuldig te gaan dragen tijdens (loop)fietsen, skaten of waveboarden.

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel