Navigatie
artikelen per pagina
 • Pop Emz
  Pop Emz
  € 24,95
 • Alles is rond denkdobbelen
  Alles is rond denkdobbelen
  € 24,95
 • XO Brainer - verslavende breinbreker
  XO Brainer - verslavende breinbreker
  € 39,95
 • Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  € 12,95
 • Kleine avonturen, spel voor groepen met doldwaze avonturen
  Kleine avonturen, spel voor groepen met doldwaze avonturen
  € 12,95
 • Schatgravers, spel met keitoffe opdrachten
  Schatgravers, spel met keitoffe opdrachten
  € 34,95
 • Taleswapper NL - 360 Verhalen - een co̦öperatief verhalen spel.
  Taleswapper NL - 360 Verhalen - een co̦öperatief verhalen spel.
  € 34,50
 • Iotobo Mozaiek speelgoed -basis 3 jaar – 28 delig
  Iotobo Mozaiek speelgoed -basis 3 jaar – 28 delig
  € 15,95
 • Iotobo Mozaiek speelgoed, Maxi + 3 jaar – 42 delig
  Iotobo Mozaiek speelgoed, Maxi + 3 jaar – 42 delig
  € 24,95
 • Iotobo Mozaiek speelgoed basis 4 jaar – 60 delen
  Iotobo Mozaiek speelgoed basis 4 jaar – 60 delen
  € 17,95
 • Iotobo Mozaiek speelgoed, Maxi 4 jaar – 100-delig
  Iotobo Mozaiek speelgoed, Maxi 4 jaar – 100-delig
  € 27,95
 • Iotobo Mozaiek speelgoed basis 6 jaar – 120 delig
  Iotobo Mozaiek speelgoed basis 6 jaar – 120 delig
  € 19,95
 • Iotobo, mozaiek speelgoed , Maxi + 6 jaar – 200-delig
  Iotobo, mozaiek speelgoed , Maxi + 6 jaar – 200-delig
  € 29,00
 • Bertikal colorful doolhofpuzzel
  Bertikal colorful doolhofpuzzel
  € 21,95
 • Bertikal origins doolhofpuzzel
  Bertikal origins doolhofpuzzel
  € 18,95
artikelen per pagina

Educatieve Aparte spellen - laat je verrassen 

 

Met Pop Emz zuignap kunst maak je de mooiste creatieve kunstwerken.

Een zeshoekige doos vol met kleine zeshoekige zuignapjes in de kleuren blauw, geel, paars, groen, roze en oranje. Plak ze op ramen, spiegels, je ipad of laptop en maak 1 van de designs uit het bijgeleverde boekje of laat je eigen fantasie werken. Wat je ook wilt maken, het kan met Pop Emz Suction Craft. 

Spelen met PopEmz! is goed voor de ontwikkeling van hand-oog coordinatie, fijne motoriek, creatief denken, tastzintuigen, beelddenken en ja, door het pop geluidje ook erg leuk om naar te luisteren. 

Geleverd in een leuke geschenkdoos van 26 x 23 cm doorsnee. 
252 zuignap zeskantjes (2 cm doorsnee) in 6 kleuren

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

merk: Fatbraintoys

 

Hét must-have educatieve speelgoed voor elke peuter!

Tobbles neo is vernieuwend peuterspeelgoed dat de allerkleinsten uitnodigt tot verder onderzoek. Laat maar voelen, vallen, horen en proeven, tobbles kan tegen een stootje en kan ook gewoon in de vaatwasser als je het schoon wilt maken. 

Tobbles Neo zijn 7 leuk gekleurde stapelbare schaaltjes, waarmee de allerkleinste op allerlei manieren kunnen bouwen. Tobbles Neo won in 2012 ”ASTRA’s Best Toys for Kids Award” en in 2013 de ”Toy of the Year – Spielwarenmesse International Toy Fair”.

Blauwe basis en 5 wobbles in verschillende kleuren en afmetingen vormen tezamen een mooie toren.

Afmeting verpakking/product: 28 x 20 x 11 cm

Tobbles Neo is geschikt en goedgekeurd voor kinderen vanaf 6 maanden.

Merk: Fatbraintoys 

 

Iotobo Mozaiek - een origineel educatief speelgoedcadeau voor kindjes van 3 tot 8 jaar

Het magnetisch speelgoed van Ioboto bestaat uit een doos die gevuld is met magnetische mozaiek figuurtjes en basisvormen. Met de figuren en basisvormen van Iotobo kan uw kind oneindig combineren en zodoende de prachtigste creaties maken. Het maken van mozaïeken met dit magnetisch speelgoed is een prachtig tijdverdrijf, mooi en leuk om te doen, de mozaïeken zitten vol kleuren die ervoor zorgen dat de verbeelding van elk kind gestimuleerd wordt.

Iotobo helpt kinderen om hun fantasie, creativiteit en motorische functies te ontwikkelen. Met het magnetische speelgoed van Iotobo, welke bestaat in uitvoeringen voor een scala van leeftijden en voor het creëren van een verscheidenheid aan ontwerpen, kunnen uw kinderen volgens bijgeleverde instructies of volledig naar eigen fantasie de mooiste artistieke mozaïeken maken!

Iotobo is onderdeel van het Franse merk SEPP, een expert in de productie van magnetisch speelgoed. Met 25 jaar ervaring in de industrie is het Iotobo magnetisch speelgoed verzekerd van  kwaliteit en veiligheid.

Iotobo laat kinderen van 3 tot 8 jaar de mooiste mozaieken creëren, uw kinderen zullen u verbazen met hun creaties!

 

Kleine Avonturen - een educatief spel voor ouder en kind

Wat is Kleine Avonturen voor ouder en kind?

Een blik boordevol inspiratie voor een waanzinnige en doldwaze middag met je kind.

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Het bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost…

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar stieken vinden wij alle spellen als volwassenen ook nog erg leuk. Vandaar dat op het blik de leeftijdsaanduiding 4-99 jaar staat.

Het spel werkt simpel:

Spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart.
Of speel als ouder een tikkeltje vals en maak eerst een selectie van opdrachten die je zelf leuk vindt, die passen bij het weer of waar jij gewoon zin in hebt. Want als jij gemotiveerd bent, wordt het stukken gezelliger...toch?  

Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.

Kleine Avonturen kan mee op vakantie en wordt zelfs ingezet door kindercoaches om thuis gesprekken op gang te brengen en samen te genieten. Schud je haar los, maak je even niet druk om vlekken, rommel en andere zelfbedachte belemmeringen en geniet samen met je kind.

Geloof ons: na het spelen van Kleine Avonturen voel je je stiekem zelf weer een beetje kind!

 

Bertikal doolhofpuzzzels

Bertikal is een Spaans merk, nieuw op de markt met echt héél leuke doolhofpuzzels in de vorm van een rol. Bertikal is verkrijgbaar in een gemakkelijke (origins) en een moeilijke (colorful) uitgave. Bedoeling van het spel is om zo snel mogelijk het balletje van de ene kant van de rol naar de andere kant te krijgen. De onderdelen van de rol zijn onderling te verwisselen zodat je je eigen doolhof kunt maken wat het extra tof maakt.

Nieuw in 2016!!

 

XO BRAINER

XO Brainer is een nieuw educatief bordspel en let op! Het spelen werkt verslavend. Dat zeggen we er maar meteen even bij. Je speelt 5 op een rij maar dan op een hele vernieuwende manier. Leg 5 dezelfde kleuren speelstukken op een rij of 5 dezelfde vormen speelstukken. Dat klinkt nog eenvoudig en is het al niet en kun je eindeloos spelen. 

Toe aan meer ingrediënten en variaties? Pas dan de landkaart, tijdbom of random variant toe! 

Het mooi uitgevoerde XO Brainer wordt geleverd in een Nederlandse verpakking, met Nederlandse gebruiksaanwijzing en instructies om een leuke spel toevoeging in de vorm van een App (ook Nederlands en gratis) te downloaden!

 

Schatgravers

Schatgravers is een spel waarin je via een speelse en levendige zoektocht met ook diepgaande opdrachten de kennis van jezelf en de ander vergroot. Dit spel is geliefd onder therapeuten, leerkrachten en coaches en ouders die graag wat meer bewuster willen omgaan met hun kinderen. Mooie product look en feel!

Meer over dit product
Schatgravers is een schat van een educatief spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De wijze waarop het gespeeld kan worden is eenvoudig waardoor het met zowel kinderen, jongeren als volwassen kan worden gespeeld.

Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. 

 

Calafant bouwpakketten van carton

Een aantal jaren geleden werkte Boris Schimanski, een bekende striptekenaar uit Duitsland, veel thuis. Tijdens zijn werk werd hij vaak gestoord door zijn kinderen die maar niet zelf wilden spelen. Daarom tekende Boris een kasteel op een stuk wit karton, knipte het in losse onderdelen uit en ja hoor, zijn kinderen gingen er meteen mee aan de slag. Ze begonnen te vouwen, bouwen en het kasteel helemaal versieren en te decoreren. Ze waren er uren zoet mee en Boris kon rustig zijn strips afmaken! 
Ook vrienden van Boris werden enthousiast toen ze zagen hoe leuk de kinderen aan het spelen waren en door de inzet van enthousiaste mensen werd het merk Calafant geboren. Verschillende modellen werden ontworpen en geproduceerd en telkens komen er nieuwe modellen bij.
In 2006 won Calafant een belangrijke speelgoedprijs op de Spielwarenmesse in Nürnberg en in 2008 won Calafant de Duitse Spiel Gut prijs.
Calafant bouwpakketten zijn geliefd bij jongens en meisjes, vervaardigd uit supersterk karton en zijn ecologisch verantwoord..... wat wil je nog meer?
Heerlijk speelgoed voor een regenachtige middag of om samen te versieren op bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Laat kinderen doen waar ze goed in zijn! Onbevangen creatief en stimuleer het gebruik van hun fantasie met deze leuke vouw, bouw, decoreer speelwerelden van het gerenommeerde merk Calafant!

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel