Navigatie
 • XO Brainer
  XO Brainer
  € 39,95
 • Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  € 12,95
 • Kleine avonturen, spel voor groepen met doldwaze avonturen
  Kleine avonturen, spel voor groepen met doldwaze avonturen
  € 12,95
 • Schatgravers
  Schatgravers
  € 34,95
 • Taleswapper NL - 360 Verhalen - een co̦öperatief verhalen spel.
  Taleswapper NL - 360 Verhalen - een co̦öperatief verhalen spel.
  € 34,50
 • Architetrix constructie set
  Architetrix constructie set
  € 21,00
 • Foodfight groente
  Foodfight groente
  € 7,99
 • Foodfight fruit
  Foodfight fruit
  € 7,99
 • Bertikal colorful doolhofpuzzel
  Bertikal colorful doolhofpuzzel
  € 21,95
 • Bertikal origins doolhofpuzzel
  Bertikal origins doolhofpuzzel
  € 18,95
 • Dweebies, een keitof kaartspel
  Dweebies, een keitof kaartspel
  € 9,95
 • Moddervarkens
  Moddervarkens
  € 9,99

Aparte spellen - 

 

Kleine Avonturen - voor ouder en kind

Wat is Kleine Avonturen voor ouder en kind?

Een blik boordevol inspiratie voor een waanzinnige en doldwaze middag met je kind.

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Het bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost…

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar stieken vinden wij alle spellen als volwassenen ook nog erg leuk. Vandaar dat op het blik de leeftijdsaanduiding 4-99 jaar staat.

Het spel werkt simpel:

Spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart.
Of speel als ouder een tikkeltje vals en maak eerst een selectie van opdrachten die je zelf leuk vindt, die passen bij het weer of waar jij gewoon zin in hebt. Want als jij gemotiveerd bent, wordt het stukken gezelliger...toch?  

Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.

Kleine Avonturen kan mee op vakantie en wordt zelfs ingezet door kindercoaches om thuis gesprekken op gang te brengen en samen te genieten. Schud je haar los, maak je even niet druk om vlekken, rommel en andere zelfbedachte belemmeringen en geniet samen met je kind.

Geloof ons: na het spelen van Kleine Avonturen voel je je stiekem zelf weer een beetje kind!

 

Bertikal doolhofpuzzzels

Bertikal is een Spaans merk, nieuw op de markt met echt héél leuke doolhofpuzzels in de vorm van een rol. Bertikal is verkrijgbaar in een gemakkelijke (origins) en een moeilijke (colorful) uitgave. Bedoeling van het spel is om zo snel mogelijk het balletje van de ene kant van de rol naar de andere kant te krijgen. De onderdelen van de rol zijn onderling te verwisselen zodat je je eigen doolhof kunt maken wat het extra tof maakt.

Nieuw in 2016!!

 

XO BRAINER

XO Brainer is een nieuw bordspel en let op! Het spelen werkt verslavend. Dat zeggen we er maar meteen even bij. Je speelt 5 op een rij maar dan op een hele vernieuwende manier. Leg 5 dezelfde kleuren speelstukken op een rij of 5 dezelfde vormen speelstukken. Dat klinkt nog eenvoudig en is het al niet en kun je eindeloos spelen. 

Toe aan meer ingrediënten en variaties? Pas dan de landkaart, tijdbom of random variant toe! 

Het mooi uitgevoerde XO Brainer wordt geleverd in een Nederlandse verpakking, met Nederlandse gebruiksaanwijzing en instructies om een leuke spel toevoeging in de vorm van een App (ook Nederlands en gratis) te downloaden!

 

Foodfight

Gezondheidsspel: 34 groente Food fight kaarten (en 2 troefkaarten).
Het spel leert kinderen welke groente of fruit  het gezondst is door middel van stoplichtkleuren: 

groen (veel vitaminen en mineralen),
geel (genoeg) en
rood (weinig of niks).

Er zijn 3 spelvariaties mogelijk met de kaarten.
Deze staan beschreven in de gebruiksaanwijzing.
De 'fruit/groentesalade' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De andere variaties zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

 

Schatgravers

Schatgravers is een spel waarin je via een speelse en levendige zoektocht met ook diepgaande opdrachten de kennis van jezelf en de ander vergroot. Dit spel is geliefd onder therapeuten, leerkrachten en coaches en ouders die graag wat meer bewuster willen omgaan met hun kinderen. Mooie product look en feel!

Meer over dit product
Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De wijze waarop het gespeeld kan worden is eenvoudig waardoor het met zowel kinderen, jongeren als volwassen kan worden gespeeld.

Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel