Navigatie
artikelen per pagina
 • Doel en schietwand
  Doel en schietwand
  € 59,99
 • zeepbellen brouwen voor urenlang speelplezier
  zeepbellen brouwen voor urenlang speelplezier
  € 9,99
 • Basketbal ring - mobiel
  Basketbal ring - mobiel
  € 49,99
 • Tualoop buitenspel
  Tualoop buitenspel
  € 29,95
 • Graven in zand of sneeuw met de Handtrux graafarm
  Graven in zand of sneeuw met de Handtrux graafarm
  € 21,00
 • Gereedschap om zand- en sneeuwsculpturen te maken
  Gereedschap om zand- en sneeuwsculpturen te maken
  € 7,50
 • tuin-tas
  tuin-tas
  € 14,99
 • Vikingschaak cijfers
  Vikingschaak cijfers
  € 29,99
 • Stelten, aluminium
  Stelten, aluminium
  € 24,99
 • Jeu de boules/Boccia incl. draagtas
  Jeu de boules/Boccia incl. draagtas
  € 19,99
 • kite-vlieger "Parafoil"
  kite-vlieger "Parafoil"
  € 14,99
 • slackline kit
  slackline kit
  € 39,99
 • Croquet - het leuke spel onder vrienden
  Croquet - het leuke spel onder vrienden
  € 39,99
 • Stick-lets Hexa kit 6 stick-lets
  Stick-lets Hexa kit 6 stick-lets
  € 16,50
 • Kampen bouwen - Stick lets 12 delig
  Kampen bouwen - Stick lets 12 delig
  € 34,95
artikelen per pagina

Buiten spelen, 

 

Laat je kinderen buitenspelen met origineel buitenspeelgoed

 

Tover eigen tuin of terras  in overleg met de kinderen om tot een aangename en uitdagende groene speelomgeving.
Voorzie een leuk plekje waar ze eigen plantjes of bloemetjes mogen planten of laat ze meehelpen met mama of papa. Ook als het buiten slecht weer is kunnen ze lekker in de tuin spelen; onkruid wieden, plantjes planten, zaaien, water geven, oogsten uit de moestuin.
Natuurlijk kunnen je kleine rakkers ook volop lekker kattenkwaad  uithalen in de tuin, hier hebben we toch zelf de leukste herrinneringen aan, samen met zus of broer of vriendjes zorgt dit voor uren buitenspeelplezier en voor later nog veel mooie herinneringen aan de uren die ze samen in de tuin hebben gespeeld.

 

Buitenspeelgoed dat kinderen boeit:


Een vleugje nostalgie met de stelten, wel in aluminium voor nog meer speelplezier
Een doel- en schietwand dat voetballers in spe een super training biedt.
Een kinderschommel houten paard - perfect voor de hele kleintjes, 
later groeien ze door naar een plankschommel of beleven ze veel plezier aan een touwladder 

 

BubbleLab - zeepbellen brouwen voor urenlang speelplezier

Al met twee eenvoudige stokjes en een touwtje maak je zeepbellen die groter kunnen worden dan jezelf. Om echt mooie superbellen te kunnen maken is de open houding met de armen als een V boven je hoofd belangrijk. Alleen op die manier kun je de wind goed vangen en worden de bellen ook nog eens super lang en groot. 

 

Handtrux Strand of sneeuw

HandTrux is een bedrijf dat supersterk speelgoed maakt waar uw kind urenlang plezier aan kan beleven. Met de HandTrux Graafarm kan uw kind lekker graven in zand, grind en sneeuw. De graafarm is een kunststof product wat uw kind om zijn of haar arm kan schuiven. De armen kunnen dan gebruikt worden als graafmachine, waardoor het graven erg gemakkelijk en erg snel gaat.
De HandTrux is gemaakt van een stevig materiaal. Zelfs een volwassen persoon kan op de HandTrux graafarm gaan staan, zonder dat de HandTrux Graafarm beschadigd raakt.

 

Willyspheres Sand Shapers - Strand of sneeuw

Met de Willyspheres Sand Shapers kunnen kinderen en hun ouders prachtige sculpturen maken van zand en sneeuw.
Met de makkelijk in de hand liggende schrapers kun je op het strand een kasteel, een schildpad of ander bouwwerk maken. Ook de uitgebreidere zandsculpturen kun je hiermee makkelijker vorm geven. En wat word je sneeuwpop mooi als je de de sandshaper als sneeuwschraper gebruikt in de sneeuw als je bijvoorbeeld op wintersport bent! Je krijgt dan de mooiste sneeuwsculpturen. 

Ook heel handig voor in de zandbak! Of in de zandtafel op school.
De sandshaper is geschikt voor alle leeftijden 

Iedere shaper heeft zijn eigen grootte. Je kunt bollen maken van verschillende afmetingen en je fantasie wordt ermee geprikkeld om je eigen sculpturen te verzinnen. Maak een spin, een Lieveheersbeestje, een schildpad of een groot bollenkasteel

Onze ervaring is dat al veel mensen de sandshaper echt een aanrader vinden voor op het strand en in de zandbak. Wij hebben al vele enthousiaste reacties ontvangen.

 

Voetballen

Voetbalkampioenen in spe dromen van de doel- en schietwand van Small Foot.
Deze doel en schietwand zorgt voor veel plezier! De goal is gemaakt van stevige metalen buizen met zilverlak en een geknoopt nylonnet! De doelwand is gemaakt van degelijk en weerbestendig kunststof en is ideaal voor het trainen van de trefzekerheid bij schoten op het doel. 

Stelten

Blijft zorgen voor ontzettend veel buitenspeel plezier, lachtpartijen gegarandeerd. Stelten nostalgie maar ook van nu.

 

Petanque

Een buitenspel van alle tijden en voor alle leeftijden, voor uren speelplezier.

 

Vliegeren

Wie vond het niet leuk als kind, buienspelen met de wind in de haren lekker vliegeren op het strand of speelveld, de Parafoil vlieger is een toffe gemakkelijke matrasvlieger en kan ook nog eens snel en klein opgeborgen worden. 

 

Stick-lets

Stick-lets zijn flexibele connectoren waarmee takken en stokken aan elkaar bevestigd kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om een variëteit aan constructies te ontwerpen: geometrische vormen, kampen,… 

Stick-lets bestaan in 6 verschillende varianten, elk met hun eigen mogelijkheden. 

 

De echte Kidscoot, de meest originele en kwalitatieve sneeuwstep

Wanneer u voor de eerste keer de Sneeuwstep Kidscoot ziet, vraagt u zich waarschijnlijk af of het een step of een snowboard is. Het is geen van beide, want het is de nieuwe Kidscoot sneeuwstep! Deze sneeuwstep zorgt voor urenlange sneeuwpret voor kinderen en tieners.
Met de sneeuwstep van Kidscoot kunnen kinderen steppen en glijden door de sneeuw. De sneeuwstep is gemaakt van een supersterke kunststof en is schokbestendig. De sneeuwstep is zeer gemakkelijk op te vouwen tot een zeer compact pakketje, waardoor hij tijdens de sneeuwvrije periode makkelijk op te bergen is. De Kidscoot sneeuwstep is bovendien makkelijk mee te nemen tijdens de wintersport. Door zijn geringe gewicht van slechts 1,8 kilogram is de sneeuwstep ook prima mee te nemen in het vliegtuig. De step is in rood en blauw verkrijgbaar. 

 

 

Sureshot schietspeelgoed voor stoere kids en hun ouders

Veilig schietspeelgoed dat werkt met zuignap darts. Goedgekeurd voor gebruik door kinderen vanaf 6 jaar. Dit assortiment bevat een handkruisboog, kruisboog, blaaspijp, pistool en geweer!

Petro producten zijn voornamelijk ontworpen om het plezier en de opwinding van het schieten op kinderen en tieners over te brengen.  Het  erfgoed van Petron  ligt in het boogschieten, de essentiële kenmerken van de producten voor volwassenen zijn terug te vinden in de kinderreeks.  De kwaliteit van de kinderschietproducten is zodanig dat volwassenen er mee van kunnen genieten zodat het ook een gezinsactiviteit kan zijn.

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel