Navigatie
 • Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  € 19,95
 • Super acrobaten – 50 delig – Eco – recycleerbaar
  Super acrobaten – 50 delig – Eco – recycleerbaar
  € 19,95
 • Bouwdoos Zoob 75
  Bouwdoos Zoob 75
  € 21,99
 • Houten blokken constructie 75 stuks
  Houten blokken constructie 75 stuks
  € 14,99
 • Tentkit bouwpakket PL-UG
  Tentkit bouwpakket PL-UG
  € 19,50
 • PL-UG TENT KIT Extra
  PL-UG TENT KIT Extra
  € 27,50
 • Zoob mover doos 50 delig
  Zoob mover doos 50 delig
  € 59,95
 • Zoob inventors kit - 100 delig
  Zoob inventors kit - 100 delig
  € 29,95
 • Huttenbouw pakket - 34 delig
  Huttenbouw pakket - 34 delig
  € 29,95
 • Knikkerbaan Glow & Roll
  Knikkerbaan Glow & Roll
  € 44,95
 • "Paper track" knikkerbaan 7 meter
  "Paper track" knikkerbaan 7 meter
  € 19,95
 • Stick lets 18 delig
  Stick lets 18 delig
  € 47,50
 • Hulki uil geel en bruin / 2 kids
  Hulki uil geel en bruin / 2 kids
  € 59,00
 • Hulki uil rood en bruin /2 kids
  Hulki uil rood en bruin /2 kids
  € 59,00
 • Hulki schildpad groen wit / 3 kids
  Hulki schildpad groen wit / 3 kids
  € 79,00

Constructiespeelgoed

 

Constructiespeelgoed is ideaal voor het ontwikkelen van de fijne motoriek, het maakt kinderen creatiever, het stimuleert het uiten van hun fantasie.
Jonge kinderen zijn trots op de simpele constructies die ze bouwen met constructiespeelgoed, hoe ouder kinderen worden hoe specifieker en gecompliceerder hun bouwwerken.Het ecologische Italiaanse constructiespeelgoed van Ludus biedt pakketten voor meisjes en jongens  van 2 tot 12 jaar. Ludus constructiespeelgoed wordt reeds vele jaren gebruikt in Montessori scholen en kinderdagverblijven over héél de wereld. 

 

 


ZOOB® is een award-winnend constructiespeelgoed  dat bestaat uit 5 verschillende bouwstukken die in elkaar klikken op 20 verschillende manieren. Kinderen kunnen verbindingen maken die draaien, ledematen die zich uitstrekken, assen die spinnen en nog veel meer! Zoob laat kinderen de meest verrassende constructies creëren! Voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

 

 

Kinderen vinden tenten bouwen fantastisch, ze gebruiken dan alles wat voorhanden is: lakens, dekens, stoelen, tafels.
Het goed aan elkaar bevestigen van alle dagdagelijkse zaken om een mooie tent te bekomen is  meestal wel een probleem. PL-UG tent kit lost nu het probleem van het bevestigen op, PL-UG tent kit zijn  sets handige tentbouw tools die je je kinderen niet mag ontzeggen.

 

Bouwen met houten blokken of spelen met houten constructie speelgoed is een activiteit die niet mag ontbreken bij jonge kinderen, ze staan garant voor uren speelplezier en zorgen voor het ontwikkelen van héél veel cognitieve vaardigheden. Bouw voertuigen en bouwwerken van het constructie speelgoed van o.a. Heros dat  bestaat uit houten of metalen strips met kleine gaatjes die je met boutjes en moertjes aan elkaar kunt bevestigen. Technisch constructie speelgoed voor jongens en meiden die houden van een uitdaging!

 

Kapla, kabouterplankjes, constructiespeelgoed voor eindeloos spelen

De Nederlander Tom van der Bruggen ontwierp het 'kabouterplankje', beter bekend als KAPLA. Met dit constructie speelgoed, eenvoudige houten plankjes  kunnen kinderen eindeloos spectaculaire bouwwerken maken. Alle plankjes hebben dezelfde afmeting wat het mogelijk maakt om grote bouwwerken te construeren.  De blokjes zijn onbewerkt, maar indien gewenst zijn de  blokjes ook in kleur verkrijgbaar.

 

BBlocks houten plankjes, betaalbaar constructiespeelgoed


Ook met de BBlocks houten plankjes, de goedkopere variant van Kapla,  is het super leuk om te bouwen. Met het constructie speelgoed van  BBlocks  maak je de mooiste bouwcreaties en heb je eindeloos speelplezier. De houten latjes zijn vervaardigd van hoge kwaliteit grenenhout en gladde afwerking. De plankjes zitten in een mooi afgewerkte doos of houten kist. De houten blokken zijn ook te combineren met andere merken zoals o.a. Kapla. In de verpakking zit steeds een voorbeeldboekje bestaande uit bouwtekeningen.  Kinderen vinden het heel stimulerend om deze voorbeelden na te bouwen. 
Zowel het constructie speelgoed van Kapla, kabouterplankjes,  als van BBlocks stimuleren de ontwikkeling van geometrie, natuurkunde, kennis en gevoel voor balans bij een kind en zijn geschikt vanaf +/- 4 jaar.

 

Hubelino, knikkerbanen,  voor jong en oud

Hubelino constructie speelgoed is perfect te gebruiken  in samenspel met de blokken van Duplo of Lego, ze zijn 100 % compatibel. Hubelino constructie speelgoed is gemaakt van niet giftig plastiek. Met het constructie speelgoed van Hubelino bouwen kinderen de meest creatieve knikkerbanen. De kleurrijke baandelen en bouwblokken staan zeer stevig en kunnen tegen een stootje.

Hubelino is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en stimuleert niet alleen de creativiteit maar laat de bouwers ook spelenderwijs kennismaken met dieptezicht, snelheid, evenwicht en zwaartekracht. Jonge kinderen beginnen met het bouwen van meer eenvoudige knikkerbanen met ondersteuning van een ouder persoon, hoe ouder ze worden hoe creatiever ze worden en hoe hoger en ingewikkelder de knikkerbanen worden. Het Hubelino constructie speelgoed kan zelfs heel uitdagend zijn voor volwassenen.

 

Fantasy Forts, tof constructiespeelgoed

Fantasy Forts, Nederlandse uitvinding en design. Heel simpel maar zo slim en efficient. Eindeloos hutten en tenten bouwen die WEL blijven staan EN groot genoeg zijn om echt in te spelen. Eenvoudige montage dus snel een stevig resultaat. Maar, ook erg eenvoudig om weer op te ruimen. De 16 platen nemen weinig plek in beslag. 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel