Navigatie
artikelen per pagina
 • Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  € 12,95
 • Rijden met de Ezyroller – kleur blauw
  Rijden met de Ezyroller – kleur blauw
  € 89,95
 • Rijden met de Ezyroller – rose
  Rijden met de Ezyroller – rose
  € 89,95
 • zeepbellen brouwen voor urenlang speelplezier
  zeepbellen brouwen voor urenlang speelplezier
  € 9,99
 • Rijden met de Ezyroller – rood
  Rijden met de Ezyroller – rood
  € 89,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Blauw
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Blauw
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Rood
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Rood
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Roze
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Roze
  € 57,95
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Oranje
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Oranje
  € 57,95
 • Wheelyrunner - roos - stoere loopfiets
  Wheelyrunner - roos - stoere loopfiets
  € 64,00
 • Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Geel
  Draaien aan het stuur met je Plasmacar, Geel
  € 57,95
 • Rijden met de Ezyroller - kleur zwart
  Rijden met de Ezyroller - kleur zwart
  € 89,95
 • Rijden met de Ezyroller education van 3 tot 6 jaar
  Rijden met de Ezyroller education van 3 tot 6 jaar
  € 109,00
 • Speeltafeltje voor onderweg
  Speeltafeltje voor onderweg
  € 25,99
 • Snack & Play Tray met magnetisch whiteboard
  Snack & Play Tray met magnetisch whiteboard
  € 29,99
artikelen per pagina

Buiten speelgoed dat verrast!

 

Kinderen moeten hun energie kwijt, buiten speelgoed is hiervoor ideaal.
Als je probeert hun dat te beletten, krijgen ze de kriebels en worden rusteloos en sneller boos.
Laat de teugels vieren en ze zullen hun tomeloze energie uitleven.
SpeelGoedIdee biedt een uniek, veilig en kwalitatief gamma van buiten speelgoed.
Buiten speelgoed maakt dat je kind lichameliljk fitter wordt en de cöordinatie verbetert.
Het wordt zich bewust van hoe zijn of haar lichaam beweegt.
Ze observeren en doen bewegingen na.
Ze genieten ervan om fysiek actief te zijn en elegant te bewegen.
Het maakt dat ze samen met anderen kunnen  lachen en spelen.
Het leert hen evenwicht bewaren en dingen door de lucht gooien en nog veel meer.

 

De schommel, leuk buitenspeelgoed

Een populair buiten speelgoed is zeker de schommel. Schommels kunnen gewoon in de tuin en kinderen beleven aan schommelen een echt avontuur en het is zowel geschikt voor de hele kleintjes als voor de grotere kinderen. 

Een schommel krijgt zijn charme pas door een schommelzitje. Het schommelzitje verandert de houten plank met schommelkettingen in een vliegend paard.

De schommelzitjes - vele variaties 

Een schommel is niet alleen speelgoed voor grote kinderen; zelfs baby's kunnen al plezier hebben aan het schommelen, als er maar het juiste schommelzitje aan de schommel hangt. In de babyschommel zijn de kleintjes goed ondersteund en goed beschermd. Het is de moeite waard te investeren in een schommel voor baby’s omdat sommige modellen met uw kind meegroeien. Van de babyschommel wordt, na verloop van tijd, overgegaan op een klassiek schommelzitje in de vorm van een plank.

Een schommelzitje kan ook de vorm aannemen van een dier; uw kinderen rijden dan op een paard of op een draak in plaats van een schommelzitje. Ook kan de schommel een bijzondere schotelschommel zijn, een boei, een voetschommel of een hangende bal. Voor kleine turners zijn de trapezestang of de turnringen heel geschikt.
 
Misschien staat u ook voor de uitdaging een schommel voor meerdere kinderen te vinden. Upgrade dan uw schommel eenvoudig met duo schommel, zoals het schommelschuitje. Op een schommelnet of op de mega schommel passen zelfs meerdere kinderen. Zo hoeven de kinderen niet meer te ruziën over wie er op de schommel mag.

Een ding is zeker: bij deze variatie aan schommelzitjes, hetzij rechtop of ondersteboven, uw kinderen zullen van het schommelen genieten!

 

Tof buitenspeelgoed voor in zand of sneeuw

Buiten spelen in zand of sneeuw is super leuk met de Handtrux:
HandTrux is nieuw Amerikaans merk dat nu ook actief is in Europa. HandTrux maakt supersterk speelgoed waar je uren mee kan spelen en plezier mee hebt. Met de HandTrux Graafarm lekker graven in zand, grind en sneeuw. Dat gaat super makkelijk. Ook handig voor in de tuin. Maak van jezelf een graafmachine of een robot! Een volwassene kan bovenop de HandTrux Graafarm gaan staan zonder dat deze stuk gaat. 

of de Whillysphere sandshaper.
Met de Willyspheres Sand Shapers kunnen kinderen en hun ouders prachtige sculpturen maken van zand en sneeuw.
Met de makkelijk in de hand liggende schrapers kun je op het strand een kasteel, een schildpad of ander bouwwerk maken. Ook de uitgebreidere zandsculpturen kun je hiermee makkelijker vorm geven. En wat word je sneeuwpop mooi als je de de sandshaper als sneeuwschraper gebruikt in de sneeuw als je bijvoorbeeld op wintersport bent! Je krijgt dan de mooiste sneeuwsculpturen. 
Ook heel handig voor in de zandbak! Of in de zandtafel op school.

 

Uniek buitenspeelgoed
 

De Ezyroller:

De EzyRoller is een product uit Nieuw Zeeland wat in 2008 nog tot Top Toy of the year is uitgeroepen! Waarom? Omdat het ontzettend leuk is om op de Ezyroller te rijden, geschikt is voor kinderen vanaf 3 tot wel 14 jaar en omdat het bijdraagt aan een betere conditie EN motoriek van een kind! Hoe het werkt? Het kind neemt allereerst plaats op de comfortabele stoffen zitting en plaatst zijn of haar voeten op de stang. Nu de benen op en neer bewegen met de voeten op de stang en zie...de EzyRoller begint al te rijden! Oefening baart kunst, als de bewegingstechniek goed wordt beheerst kan een snelheid worden gehaald van wel 15 kilometer per uur. De EzyRoller rijdt het lichtst op geasfalteerde paden maar doet het ook gewoon goed buiten op de stoep. De lengte van de stang tussen de zitting en de trapstang kun je aanpassen aan de lengte van de benen van het kind. (Lengte kind tussen de 1.00 en 1.80 meter en maximaal 75 kilo) van 3 tot 14 jaar Door het lage zwaartepunt is de EzyRoller stabiel en veilig!

 

Plasmacar:

Trappen, steppen of duwen is niet nodig! En juist dat maakt de Plasmacar uniek en spannend voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Een eenvoudige draai aan het stuur zorgt ervoor dat kinderen vooruit komen, zonder ook maar één voet aan de grond te zetten…..!

Simpel heen en weer bewegen van het stuur zorgt voor een voorwaartse beweging. Deze revolutionaire manier van voortbewegen is niet alleen heel erg leuk, maar verbetert ook de balans en coördinatie van kinderen.
Het unieke ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit waardoor kinderen zich op een veilige manier kunnen voortbewegen en uiterst wendbaar zijn.

De Plasmacar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis, en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals slijtvaste wielen en een stootbestendige behuizing die garant staat voor jarenlang speelplezier!

 

Schietspeelgoed van Sureshot:

Leuk buitenspeelgoed is ook het schietspeelgoed van Sureshot, veilig schietspeelgoed dat werkt met zuignap darts. Goedgekeurd voor gebruik door kinderen vanaf 6 jaar. Dit assortiment bevat een handkruisboog, kruisboog, blaaspijp, pistool en geweer

 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel