Navigatie
artikelen per pagina
 • Huttenbouw pakket - 34 delig
  Huttenbouw pakket - 34 delig
  € 29,95
 • Tentkit bouwpakket PL-UG Extra
  Tentkit bouwpakket PL-UG Extra
  € 27,50
 • Tentkit bouwpakket PL-UG
  Tentkit bouwpakket PL-UG
  € 19,50
 • Speelhuis van sterk carton Hulki uil rood en bruin /2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki uil rood en bruin /2 kids
  € 45,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki schildpad groen wit / 3 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki schildpad groen wit / 3 kids
  € 55,00
 • Speelhuis van sterk carton Hulki uil geel en bruin / 2 kids
  Speelhuis van sterk carton Hulki uil geel en bruin / 2 kids
  € 45,00
 • Basketbal ring - mobiel
  Basketbal ring - mobiel
  € 49,99
 • Bouwdoos Michi Mic 44 delig
  Bouwdoos Michi Mic 44 delig
  € 18,95
 • -17%

  Bouwdoos Super acrobaten – emmer met 100 delen – Eco – recycleerbaar
  Bouwdoos Super acrobaten – emmer met 100 delen – Eco – recycleerbaar
  € 35,99 € 29,95
 • Bouwdoos 3D Link 100 delig
  Bouwdoos 3D Link 100 delig
  € 14,95
 • Bouwdoos Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  Bouwdoos Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  € 19,95
 • Bouwdoos Super acrobaten – 50 delig – Eco – recycleerbaar
  Bouwdoos Super acrobaten – 50 delig – Eco – recycleerbaar
  € 19,95
 • -40%

  Bouwdoos Michi Tree - emmer met 160 delen
  Bouwdoos Michi Tree - emmer met 160 delen
  € 49,95 € 29,95
 • knutselen met carton: Calafania Basic 50 poppetjes
  knutselen met carton: Calafania Basic 50 poppetjes
  € 7,95
 • Tafelkleed, wereldkaart om in te kleuren
  Tafelkleed, wereldkaart om in te kleuren
  € 29,95
artikelen per pagina

Educatief speelgoed 3 jaar

 

Educatief speelgoed  is een belangrijk onderdeel van het leven van kleuters. Educatief speelgoed voor 3-jarigen  stimuleren hun ontwikkeling op alle vlakken en tevens hun sociale groei. Belangrijk is om de juiste omgeving te creëren  voor het spelen met educatief speelgoed.  Door het verstrekken van slim speelgoed en spelletjes, creatieve projecten en materialen voor deze leeftijd, zetten we de basis voor het  kind om het plezier te ontdekken in het leren en het te houden voor de komende jaren.


Voor een 3 jarige is vooral het speelgoed waarmee ze dingen beleven of het speelgoed kunnen linken aan de zaken die ze mama en papa zien doen in het echte leven.  Bakken, winkelen, beroepen naspelen, gewoon de wereld verkennen, maar met een "kid twist" , zodat het educatief speelgoed voor de 3 jarige kleuter het veel  leuker maakt  in vergelijking met het "echte leven"! Dit type educatief speelgoed voor 3 jaar  wordt fantasiespel genoemd en opent voor een kind veel leerpotentieel. Educatief speelgoed draait om kinderen  de kans te geven om te leren en te groeien!


Een aantal educatieve  toffe ideeën voor kleuters van 3 jaar


Draaft je kindje even erg door, neem hem dan even even rustig bij je en probeer hem af te leiden met het leuke mozaiek speelgoed van Iotobo, je hebt vast zo de aandacht.

De bouwpaketten van het ecologische speelgoed Ludus zijn ideaal om de creativiteit en fantasie van je kind naar boven te halen, de fraaie kleuren zijn zeer aantrekkelijk voor deze jonge kinderen.


Jonge kinderen vinden veel dingen leuk en leren ook volop van alles wat ze samen met mama en papa ondernemen.
Ga eens gezellig zitten om samen te spelen met het leuke binnenspeelzand Angel Sand, hiermee geef je zijn fantasie volop kans om zich verder te ontwikkelen,

 

Spelen met houten blokken blijft een educatieve topper.
Het Spaanse merk El Nan heeft de super toffe blokjes die menselijke hugs voorstellen, kinderen vinden het fantastisch om hier hoge torens mee te bouwen, dit naar de oude Spaanse traditie.


Een stoere loopfiets is ideaal om zijn grote motoriek verder te ondersteunen, door het gebruik van een kwalitatieve loopfiets zal uw kindje veel sneller leren fietsen en zijn zijwieltjes later vaak niet meer nodig.
 

Zo is de Wheelyrunner een stoere, stalen loopfiets voor kinderen vanaf 2 à 3 jaar en is een leuke en ideale manier om kinderen spelenderwijs aan hun motoriek en evenwicht te laten werken. Het is gemakkelijker en net zo leuk als steppen! De unieke voetensteun geeft je kind de mogelijkheid nog beter te leren balanceren. Je kind zal veel sneller leren fietsen en zijwieltjes zijn waarschijnlijk helemaal niet meer nodig. 
In tegenstelling tot veel andere loopfietsen in deze prijsklasse is de Wheelyrunner voorzien van een echt balhoofd en stuurbegrenzing (evt te verwijderen). Ook ter voorkoming van pijntjes is het stuur voorzien van veiligheidshandvatten, een stootkussentje en een keurig afgewerkte verstelbare stuurpen. Het zadel is met een snelsluiting in hoogte verstelbaar en dus snel aan te passen aan de lengte van een ander kind.

Tip: Als uw kind goed kan balanceren op een loopfiets, laat hem dan nooit fietsen met zijwieltjes, maar oefen direkt zonder. Dat is goed voor uw conditie en u zult zien dat hij of zij binnen een mum van tijd kan fietsen.

 

 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel