Navigatie
artikelen per pagina
 • Activity speeltje – ezeltje Rosina
  Activity speeltje – ezeltje Rosina
  € 24,99
 • Babywalker met Vormenstoof
  Babywalker met Vormenstoof
  € 49,99
 • Bouwdoos Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  Bouwdoos Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  € 19,95
 • Bouwdoos Bruco de rups – 22 delig – Eco – recycleerbaar
  Bouwdoos Bruco de rups – 22 delig – Eco – recycleerbaar
  € 19,95
 • Bouwdoos Octopus – 26 delig – Eco recycleerbaar
  Bouwdoos Octopus – 26 delig – Eco recycleerbaar
  € 24,95
 • Bouwdoos Super acrobaten – 50 delig – Eco – recycleerbaar
  Bouwdoos Super acrobaten – 50 delig – Eco – recycleerbaar
  € 19,95
 • Bouwdoos Wally Wall 20 delig
  Bouwdoos Wally Wall 20 delig
  € 19,95
 • Daisy blokkendoos
  Daisy blokkendoos
  € 19,99
 • Fantacolor Baby Insteekmozaïek Vlinder
  Fantacolor Baby Insteekmozaïek Vlinder
  € 23,99
 • Garage met Accessoires, 20dlg.
  Garage met Accessoires, 20dlg.
  € 54,99
 • Grijpspeelgoed uil
  Grijpspeelgoed uil
  € 7,99
 • Hellingracebaan met 4 Auto's
  Hellingracebaan met 4 Auto's
  € 21,99
 • Houten activiteitenkubus
  Houten activiteitenkubus
  € 29,95
 • Houten blokken El Nan toren - 18 delig
  Houten blokken El Nan toren - 18 delig
  € 20,95
 • Houten blokken, 100 st.
  Houten blokken, 100 st.
  € 22,95
artikelen per pagina

Peuterspeelgoed

Wij bieden een assortiment van leuke en aparte speelgoed cadeau’s voor baby & peuters.
Het speelgoed is kwalitatief en goed voor de ontwikkeling van je baby of peuter.

 

Tof peuterspeelgoed, de eco-bouwdozen van het merk Ludus

Héél leuk en apart  zijn de bouwdozen van Ludus, een Italiaans ecologisch merk dat reeds meer dan 50 jaar zijn bouwdozen op wereldwijde schaal verkoopt.
Deze bouwdozen worden gebruikt in het Montessori onderwijs, zij erkennen reeds jaren dat eperimenteren met kwalitatief bouwspeelgoed  zorgt voor de motorische ontwikkeling van de peuter.
Een zeer herkenbaar kenmerk van deze bouwpaketten voor peuters zijn de fraaie levendige kleuren

 

Creatief peuterspeelgoed

Crayon Rocks zijn de leukste krijtjes voor peuters, Ze zijn ontworpen om de pengreep bij jonge kinderen te versterken, zodat de vingers en handen worden voorbereid op het leren schrijven.

 

Houten speelgoed

Moover Toys uit Denemarken staat voor klassiek, kwalitatief en functioneel houten speelgoed, de ontwerpen zijn door middel van een innovatief klik- en schuifsysteem moeiteloos binnen een paar minuten in elkaar te zetten.

De leuke houten blokken van het Spaanse merk EL Nan laat kinderen hoge torens maken met menselijke houten blokjes, deze blokjes maken het mogelijk torens te maken waarbij alle blokjes elkaar omhelzen - hugs.
Origineel en kwalitatief peuterspeelgoed

Het is echt een uitdaging voor je kind om een toren van blokken te bouwen volgens een bepaale volgorde. Als het lukt is dat een hele prestatie.

 

kwalitatieve knuffels

Niets leuker voor een baby of peuter dan een unieke, kwalitatieve knuffel, in het assortiment van Speelgoedidee vind je o.a. knuffels van Käthe kruse en Trudi.
Een knuffel is vaak een onmisbaar vriendje, degene die je kind helpt als anderen er niet zijn . De steun en toeverlaat op bange momenten. Een veilige en kwalitatieve knuffel loopt vaak het hele groeiproces met je kindje samen door.

 

Buiten spelen 

Onze looffietsjes bieden peuters vanaf twee jaar een leuke en ideale manier om spelenderwijs de motoriek en het evenwicht te ontwikkelen.  Wanneer uw kind van jongs af aan een loopfiets gebruikt, zal uw kindje veel sneller leren fietsen en zijn zijwieltjes niet meer nodig.

Leuke loopfietsjes zijn ideaal om de leefwereld van je peuter te vergroten.

 

Spelen is de taak van uw peuter. Terwijl hij zich richt op zijn peuterspeelgoed; puzzels of speelsets, vrachtwagens of knuffels, blokken of lekker buiten ravotten, er is een beetje een wetenschapper aan het werk, het uitvoeren van experimenten en de wereld verkennen, met behulp van peuterspeelgoed als zijn instrumenten.
Nu dat uw kind  mobieler is en de dingen makkelijker kan manipuleren dan toen hij nog een baby was, is peuterspeelgoed een manier om hem te helpen meer de controle over zijn omgeving te krijgen en over zijn wereldje (zelfs wanneer het frustrerend werkt).


Dus als het gaat om het kopen van peuterspeelgoed is variëteit de sleutel. Elk soort peuterspeelgoed kan uw peuter iets leren - oorzaak en gevolg of hoe  te communiceren, hand-oog coördinatie, het herkennen van patronen. Het beste peuterspeelgoed doet veel dingen tegelijk  en laat genoeg eigen creativteit toe om je kleine ontdekkingsreiziger te blijven fascineren als hij groeit.

Het peuterspeelgoed van SpeelGoedIdee heeft een educatieve waarde, het kindje oefent spelenderwijs allerlei vaardigheden; fijne en grote motoriek, kennis, creativiteit, bouwen en samenspel. Al het speelgoed dat onder deze categorie te vinden is draagt bij aan één of meerdere van deze vaardigheden.


Natuurlijk is geen enkel kind gelijk, elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer speelgoed wordt aangekocht, kies speelgoed dat aansluit bij de persoonlijke ontwikkeling van je kindje. Wanneer je peuter nog niet toe is aan puzzelen kan je het beter later gewoon even opnieuw proberen.  De  adviesleeftijden bij het speelgoed in de webwinkel van SpeelGoedIdee zijn een indicatie, geen enkel kind is gelijk en niemand kent zijn peuter beter dan jijzelf.


 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel