Navigatie
artikelen per pagina
 • Crayon Rocks Rubeez art box
  Crayon Rocks Rubeez art box
  € 23,95
 • Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  Kleine Avonturen - echt te gekke spellen om samen te spelen
  € 12,95
 • houten puzzel uil
  houten puzzel uil
  € 9,99
 • Crayon Rocks Rood fluwelen zakje met 16 ecologische sojawaskrijtjes
  Crayon Rocks Rood fluwelen zakje met 16 ecologische sojawaskrijtjes
  € 11,95
 • Speeltafeltje voor onderweg
  Speeltafeltje voor onderweg
  € 25,99
 • Snack & Play Tray met magnetisch whiteboard
  Snack & Play Tray met magnetisch whiteboard
  € 29,99
 • Activity speeltje – ezeltje Rosina
  Activity speeltje – ezeltje Rosina
  € 24,99
 • geborduurde knuffel Engel lichtblauw
  geborduurde knuffel Engel lichtblauw
  € 24,99
 • Klassiek knuffellammetje
  Klassiek knuffellammetje
  € 29,99
 • -17%

  Opberg speelgoedbox Luckies
  Opberg speelgoedbox Luckies
  € 29,99 € 24,99
 • Wally Wall 20 delige bouwdoos
  Wally Wall 20 delige bouwdoos
  € 19,95
 • Organic Schatzi Blue
  Organic Schatzi Blue
  € 29,99
 • Kinderschommel houten paard
  Kinderschommel houten paard
  € 44,95
 • -20%

  Stapelspel blokken
  Stapelspel blokken
  € 24,99 € 19,99
 • Octopus – 26 delig – Eco recycleerbaar
  Octopus – 26 delig – Eco recycleerbaar
  € 24,95
artikelen per pagina

Peuterspeelgoed

 

Wij bieden een assortiment van leuke en aparte speelgoed cadeau’s voor baby & peuters.
Het speelgoed is kwalitatief en goed voor de ontwikkeling van je baby of peuter.

 

Tof peuterspeelgoed, de eco-bouwdozen van het merk Ludus

Héél leuk en apart  zijn de bouwdozen van Ludus, een Italiaans ecologisch merk dat reeds meer dan 50 jaar zijn bouwdozen op wereldwijde schaal verkoopt.
Deze bouwdozen worden gebruikt in het Montessori onderwijs, zij erkennen reeds jaren dat eperimenteren met kwalitatief bouwspeelgoed  zorgt voor de motorische ontwikkeling van de peuter.
Een zeer herkenbaar kenmerk van deze bouwpaketten voor peuters zijn de fraaie levendige kleuren.

 

 

 

 

Creatief speelgoed

Crayon Rocks zijn de leukste krijtjes voor peuters, Ze zijn ontworpen om de pengreep bij jonge kinderen te versterken, zodat de vingers en handen worden voorbereid op het leren schrijven.

 

Houten speelgoed

Moover Toys uit Denemarken staat voor klassiek, kwalitatief en functioneel houten speelgoed, de ontwerpen zijn door middel van een innovatief klik- en schuifsysteem moeiteloos binnen een paar minuten in elkaar te zetten.

 

De leuke houten blokken van het Spaanse merk EL Nan laat kinderen hoge torens maken met menselijke houten blokjes, deze blokjes maken het mogelijk torens te maken waarbij alle blokjes elkaar omhelzen - hugs.
Origineel en kwalitatief peuterspeelgoed

Het is echt een uitdaging voor je kind om een toren van blokken te bouwen volgens een bepaale volgorde. Als het lukt is dat een hele prestatie.

 

 

kwalitatieve knuffels

 

Niets leuker voor een baby of peuter dan een unieke, kwalitatieve knuffel, in het assortiment van Speelgoedidee vind je o.a. knuffels van Käthe kruse en Trudi.
Een knuffel is vaak een onmisbaar vriendje, degene die je kind helpt als anderen er niet zijn . De steun en toeverlaat op bange momenten. Een veilige en kwalitatieve knuffel loopt vaak het hele groeiproces met je kindje samen door.

 

 

Buiten spelen 

 

Onze looffietsjes bieden peuters vanaf twee jaar een leuke en ideale manier om spelenderwijs de motoriek en het evenwicht te ontwikkelen.  Wanneer uw kind van jongs af aan een loopfiets gebruikt, zal uw kindje veel sneller leren fietsen en zijn zijwieltjes niet meer nodig.

Leuke loopfietsjes zijn ideaal om de leefwereld van je peuter te vergroten.

 

Aqua doodle

Fantastich peuterspeelgoed. 

Het lijkt wel toveren: met water teken je op de tekenmat! Als het water verdampt, verdwijnen de lijnen en kun je weer een nieuwe tekening maken!

 

Spelen is de taak van uw peuter. Terwijl hij zich richt op zijn peuterspeelgoed; puzzels of speelsets, vrachtwagens of knuffels, blokken of lekker buiten ravotten, er is een beetje een wetenschapper aan het werk, het uitvoeren van experimenten en de wereld verkennen, met behulp van peuterspeelgoed als zijn instrumenten.
Nu dat uw kind  mobieler is en de dingen makkelijker kan manipuleren dan toen hij nog een baby was, is peuterspeelgoed een manier om hem te helpen meer de controle over zijn omgeving te krijgen en over zijn wereldje (zelfs wanneer het frustrerend werkt).


Dus als het gaat om het kopen van peuterspeelgoed is variëteit de sleutel. Elk soort peuterspeelgoed kan uw peuter iets leren - oorzaak en gevolg of hoe  te communiceren, hand-oog coördinatie, het herkennen van patronen. Het beste peuterspeelgoed doet veel dingen tegelijk  en laat genoeg eigen creativteit toe om je kleine ontdekkingsreiziger te blijven fascineren als hij groeit.

Het peuterspeelgoed van SpeelGoedIdee heeft een educatieve waarde, het kindje oefent spelenderwijs allerlei vaardigheden; fijne en grote motoriek, kennis, creativiteit, bouwen en samenspel. Al het speelgoed dat onder deze categorie te vinden is draagt bij aan één of meerdere van deze vaardigheden.


Natuurlijk is geen enkel kind gelijk, elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer speelgoed wordt aangekocht, kies speelgoed dat aansluit bij de persoonlijke ontwikkeling van je kindje. Wanneer je peuter nog niet toe is aan puzzelen kan je het beter later gewoon even opnieuw proberen.  De  adviesleeftijden bij het speelgoed in de webwinkel van SpeelGoedIdee zijn een indicatie, geen enkel kind is gelijk en niemand kent zijn peuter beter dan jijzelf.


 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel