Navigatie
 • Tobbles Neo, stapelspeelgoed
  Tobbles Neo, stapelspeelgoed
  € 29,95
 • Pluche knuffel kikker fergie
  Pluche knuffel kikker fergie
  € 29,50
 • knuffeldeken met knuffelhondje
  knuffeldeken met knuffelhondje
  € 19,99
 • Jimmy en Cleo
  Jimmy en Cleo
  € 21,99
 • Kleurrijke insteek-aap 15 x 26 cm
  Kleurrijke insteek-aap 15 x 26 cm
  € 19,99
 • Pipsquigz - meer dan een rammelaar
  Pipsquigz - meer dan een rammelaar
  € 22,50
 • Krijtjes voor peuters en kleuters: een katoenen zakje Crayon Rocks, 16 ecologische sojawaskrijtjes
  Krijtjes voor peuters en kleuters: een katoenen zakje Crayon Rocks, 16 ecologische sojawaskrijtjes
  € 11,95
 • Wheelyrunner - zwart - stoere loopfiets
  Wheelyrunner - zwart - stoere loopfiets
  € 64,00
 • Krijtjes voor peuters en kleuters: Crayon Rocks Twelve (12) People Pebbles - krijtjes in haar-, oog-, en huidkleuren
  Krijtjes voor peuters en kleuters: Crayon Rocks Twelve (12) People Pebbles - krijtjes in haar-, oog-, en huidkleuren
  € 11,95
 • Houten blokken El Nan toren - 18 delig
  Houten blokken El Nan toren - 18 delig
  € 20,95
 • Snack & Play Tray met magnetisch whiteboard
  Snack & Play Tray met magnetisch whiteboard
  € 29,99
 • Bouwdoos Octopus – 26 delig – Eco recycleerbaar
  Bouwdoos Octopus – 26 delig – Eco recycleerbaar
  € 24,95
 • Speeltafeltje voor onderweg
  Speeltafeltje voor onderweg
  € 25,99

Speelgoed voor 2 jarige

 

Uw kind is nu 2 en u bent op zoek naar leuk en apart speelgoed?
Op deze leeftijd gaan ze op zoek naar meer uitdagingen. Uw kind wordt meer onafhankelijk en wil meer en meer zelf doen. Telkens opnieuw probeert je kindje de grensen af te tasten. Speelgoed voor een 2 jarige peuter houdt hier rekening mee.


Samen met de drang naar onafhankelijkheid komt een meer uitgebreide talenkennis. Je kind kan nu spreken in korte zinnen en is doelgerichter geworden, je kind kan aangeven wat hij wil.
Een 2 jarige begint ook abstracte concepten te begrijpen. Hij kan vragen om meer melk en vragen of hij later naar bed mag. Wat volgende maand of volgend jaar betekent weet hij echter nog niet.
Hij kan beelden vormen in zijn geest en is in staat om zijn speelgoed te organiseren op basis van grootte, kleur of vorm. Zijn geheugen verbetert en hij is in staat  om u aan het eind van de dag te vertellen wat hij voor de lunch had. Een minderheid van de 2-jarigen kent ook sommige kleuren en krijgt interesse in cijfers en letters.


Peuters kunnen best pittig zijn, dus kijk voor speelgoed en activiteiten die uw kind een manier bieden om zijn energie te kanaliseren. Kijk ook voor speelgoed dat de ontwikkeling van zijn geest uitdaagt.
Het speelgoed voor 2 jarige peuters die je in de webshop van Speelgoedidee aantreft houdt rekening met de nieuwe mogelijkheden van je peuter.

 

Snack & playtravel tray

Ideaal om mee te nemen op vakantie. In de auto, in het vliegtuig, in de buggy; deze tafeltjes zijn overal te gebruiken en ideaal om je 2 jarige peuter rustig te houden.

Het Speeltafeltje voor Onderweg van fabrikant Star Kids zorgt ervoor dat uw kind zich onderweg nooit meer hoeft te vervelen. De schoottafel is ‘crash tested’ wat inhoudt dat de speeltafel veilig in gebruik is wanneer u onderweg bent met de auto. Deze speeltafel voor kinderen kan gebruikt worden in zowel de auto, het vliegtuig of de buggy.
Het speeltafeltje, ook wel de Snack & Play Travel Tray genoemd, heeft twee handige opbergvakken aan de zijkanten, waar speelgoed en andere producten in bewaard kunnen worden. Het speelblad is rondom voorzien van een opstaande rand, zodat speelgoed niet snel van het tafelblad kan vallen. Uw kind heeft dus altijd zijn of haar speelgoed bij de hand. 

 

Crayon krijtjes

Moedig je kind aan om creatief te zijn, de crayon krijtjes zijn gewoon de allerleukste krijtjes voor peuters
 

 

Prima speelgoed voor een 2 jarige is ook alles om te bouwen.


Uw kind wordt wellicht geïnteresseerd  in nieuwe bouwmogelijkheden. Overweeg grote bouwstenen of speelsets met stukken die aan elkaar kunnen worden gekoppeld of geklikt. ​Tobbles Neo blokken of bv de collectie van het Italiaanse designmerk Ludus zijn uiterst geschikt voor de allerjongsten.
 


Knuffels, een vriendje dat overal met je peuter mee naartoe gaat

De kwalitatieve en unieke collectie knuffels van Käthe Kruse .en de kleurrijke collectie van Small Foot bieden een breed gamma waarin je vast en zeker die speciale knuffel voor je kleine kapoen vindt.

Niet alleen voor hun geestelijke ontwikkeling maar ook voor hun lichamelijke ontwikkeling kun je veel voor je peuter betekenen. Net zoals dat bij hun hersenen het geval is, maakt ook het lichaam van jonge kinderen een hele ontwikkeling door. De 'gebruiksmogelijkheden' van het jonge lichaam nemen zienderogen toe. Het is misschien wel de meest zichtbare ontwikkeling van je kind en omdat het zo in het oog springt zul je ook makkelijk op die ontwikkeling kunnen inspelen. Je ziet namelijk met je eigen ogen wat je kind kan en niet kan. Een steuntje in de rug is al gauw gegeven. Het steuntje blijkt het meest effectief te zijn als het twee aspecten in zich verenigt, aspecten die je zeker zal terugvinden bij het aanbod van speelgoed voor 2 jarige van SpeelGoedIdee : Uitdaging & Veiligheid.

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel