Navigatie
artikelen per pagina
 • Joinks
  Joinks
  € 49,99
 • "Paper track" knikkerbaan van papier 4 meter
  "Paper track" knikkerbaan van papier 4 meter
  € 14,95
 • Bouwdoos Zoob 125
  Bouwdoos Zoob 125
  € 44,95
 • Basketbal ring - mobiel
  Basketbal ring - mobiel
  € 49,99
 • Bertikal colorful doolhofpuzzel
  Bertikal colorful doolhofpuzzel
  € 21,95
 • Bertikal origins doolhofpuzzel
  Bertikal origins doolhofpuzzel
  € 18,95
 • Binnenspeelzand Angel Sand Play pack
  Binnenspeelzand Angel Sand Play pack
  € 24,95
 • Blopens activity center
  Blopens activity center
  € 24,99
 • Blopens Cool 10
  Blopens Cool 10
  € 9,95
 • Pop Emz
  Pop Emz
  € 24,95
 • Bouwdoos Zoob glow Dinos 250 delen
  Bouwdoos Zoob glow Dinos 250 delen
  € 64,99
 • Bouwdoos Zoob Creepy Glow Creatures
  Bouwdoos Zoob Creepy Glow Creatures
  € 24,99
 • -50%

  Aquarel stiften
  Aquarel stiften
  € 9,95 € 4,95
 • Buddah Board original, schilderen met water
  Buddah Board original, schilderen met water
  € 34,95
 • Bouwdoos Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  Bouwdoos Acro-Zoo 44 delig-Eco-recycleerbaar
  € 19,95
artikelen per pagina

Kinderspeelgoed

Wij zijn steeds op zoek naar hip en trendy kinderspeelgoed, leuke speelgoedcadeau’s die ook verantwoord en aan de nodige kwalitatieve eisen voldoen om jullie kindjes uren speelplezier te bezorgen.

 

Kinderspeelgoed voor coole kids van 6 tot en met 12 jaar.
 

Pl-ug Tent kit

 

Heb je een zoon of dochter die vol fantasie zit en niets liever doet dan met alle spullen die hij maar kan vinden overal in huis eigen plekjes wil creëren om daar alleen met broers, zusjes of vriendjes plannen te bedenken dan is het gereedschap van  PL-UG TENT KIT de speeldoos die niet mag mankeren.Hiermee bouwen ze de  mooiste tenten door gebruik te maken van  de dingen om hen heen , zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes. Maak de haak, stok, klem of zuignap vast, monteer de grip en haal  het doek er door. Laat je fantasie de vrije loop en bouw in je kamer of buiten in de tuin een tent met een oud laken of dekbedovertrek. Elke dag een andere tent. Plak met de zuignap een grip aan het raam, met de haak een grip aan je bed en met de schroefklem een grip aan je boekenplank. Span het doek eenvoudig tussen deze punten.
 

Fantasy Forts

Is je kind net iets meer van het type waarbij het allemaal wat directer  moet gaan, die snel resultaat wil zien dat is het pakket van Fantasy Forts ideaal om hutten te gaan bouwen. Wie is er niet groot mee geworden? Bij oma op zolder, met behulp van lakens, wasknijpers en stoelen. Of met takken, mos en touw in het bos? Het creëren van een persoonlijke wereld: alles kan, alles mag, geen regels, alleen eigen fantasie. Fantasy Forts, geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar, is hier de moderne versie van. Zestien platen, meer dan vijf vierkante meter aan bouwmateriaal, waarmee kinderen alle kanten op kunnen. Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Geen probleem, met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne ruige look and feel hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam, veel dynamischer dan een videospel. Omdat the sky the limit is, óók als je pas acht jaar bent.

Fantasy Forts?

– Geeft een energie-boost. Bouwen is leuk!

– Prikkelt de fantasie: alles kan, alles mag.

– Ouders mogen meespelen, maar hóeven niet.

– Uiterst betaalbaar!

– Duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar
 

Kinderspeelgoed van Zoob

ZOOB® is een award-winnend bouwspeelgoed dat bestaat uit 5 verschillende elementen  die in elkaar klikken op 20 verschillende manieren. Kinderen kunnen verbindingen maken die draaien, ledematen die zich uitstrekken, assen die spinnen en nog veel! Zoob zorgt voor dynamische beweging die te vergelijken zijn met de manier waarop dingen bewegen in de natuur, héél anders dan de traditionele stapelverbindingen, wanneer de Zoob stukken verbonden zijn gaan ze  interactief werken en worden ze kei-leuk om mee te spelen.

Zoob laat kids de coolste creaties bouwen.
 

 

Malinos blaas- en toverstiften

Malinos brengt prachtige stiften en blaasstiften op de markt. Het meest bekend zijn de BLOpens magic die je als toverstiften van kleur kunt laten veranderen, maar ook het assortiment aquarel, toverstiften, decoratie- en textielstiften zijn ontzettend leuk om mee aan de slag te gaan.

 


Ezyroller

Het merk Ezyroller heeft een unieke manier van bewegen uitgevonden. Geen fiets, geen scooter de ezyroller beweegt voort als een slang zonder ketting of pedalen. Maak een voetbeweging van links naar rechts en de Ezyroller komt op gang.Het is een spannende en unieke manier van voortbewegen en de Ezyroller is gemaakt van duurzaam materiaal.

Naast de Ezyroller is er in het assortiment kinderspeelgoed van Speelgoedidee ook  de Plasmacar. De Ezyroller en Plasmacar zijn twee  speeltuigen die zich voortbewegen op een nieuwe unieke manier.

 

 

Het is al jarenlang bekend dat positieve indrukken tijdens de eerste levensjaren van kinderen erg belangrijk zijn. Positieve indrukken zijn fundamenteel voor de ontwikkeling van uw kind zijn of haar persoonlijkheid. Het juiste kinderspeelgoed draagt een steentje bij aan de positieve indrukken en de persoonlijkheidsontwikkeling van uw kind. Speelgoed dat mooi, kwalitatief, duurzaam en vooral ook leuk is, stimuleert de creativiteit van uw kind.

Het speelgoed dat u bij SpeelGoedIdee kunt kopen, zorgt ervoor dat kinderen gaan experimenteren en creëren. Wij hebben het kinderspeelgoed met veel zorg uitgezocht. tijdens deze zoektocht zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met leveranciers die duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en héél veel speelplezier hoog in het vaandel hebben staan.

Door het inzetten van het juiste kinderspeelgoed kunnen we kinderen helpen om hun denken, taalontwikkeling, creativiteit, motoriek en persoonlijkheid te ontwikkelen.

Kinderspeelgoed zorgt voor héél veel plezier. Ons assortiment kinderspeelgoed biedt speelgoed voor alle leeftijden, want geen kind is te oud om te spelen. Kijk rustig rond in het assortiment en maak uw keuze. Al het kinderspeelgoed is online te bestellen en wordt bij u thuisbezorgd.

 


 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel