Navigatie

Hallo,

Ik ben Chantal en inmiddels  mama van een zeventienjarige dochter. De tijd dat ik regelmatig op zoek ging naar een leuk speelgoed cadeau voor mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes, de vele verjaardagfeestjes waar je telkens toch het kindje met iets leuks en origneel wou verrassen, ligt nu al eventjes achter mij.

De uren die ik gespendeerd heb op zoek naar leuk speelgoed liggen nog wel fris in mijn geheugen, héél leuk om te doen maar soms was de tijd niet altijd aanwezig.

Reeds lange tijd was ik aan het nadenken over een eigen webshop, na een 20 jarige loopbaan als leidinggevende in de export sector was ik toe aan een carrière switch.

Het product dat ik wou gaan verkopen was vrij snel duidelijk omdat ik reeds héél veel jaren een grote interesse heb voor duurzaam, kwalitatief speelgoed en is er iets mooier dan kinderen gelukkig maken met mooi en ook nog eens leuk speelgoed.

Dit soort speelgoed in combinatie met ook nog de plus van apart en bijzonder was de basis voor de opstart van de webshop SpeelGoedIdee.be

Mijn zoektocht naar leveranciers waarmee ik een samenwerkingsverband wou aangaan was prettig en boeiend en ben uiteindelijk tot een assortiment gekomen waar ik helemaal achter sta.

Uniek, je vindt het assortiment zeker niet in elke speelgoedwinkel om de hoek, duurzaam, kwalitatief, educatief  en bovendien speelgoed dat vele uren speelplezier biedt.

Loop eens door het aanbod en je vindt vast die leuke verrassing waar je naar op zoekt bent.

Heb je meer informatie nodig aarzel niet om mij te contacteren.
Dit kan telefonisch alle dagen behalve zondag van 13u30 tot 18u tel. +32.470.823545 

en ook steeds  per e-mail op info@speelgoedidee.be

Heel veel shopplezier en natuurlijk vooral veel speelplezier voor de kindjes en meegeniet plezier voor de ouders en grootouders.

 

Chantal 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel