Navigatie

Speelgoedidee - een aparte online speelgoedwinkel 

Wie ben ik?

Chantal een mama van een toffe zeventienjarige dochter, Anke.
Reeds lange tijd was ik aan het nadenken over een eigen webshop, na een 20 jarige loopbaan als leidinggevende in de export sector was ik toe aan een carrière switch.

Hoe ontstond het idee?

De tijd dat ik regelmatig op zoek ging naar een leuk speelgoed cadeau voor mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes, de vele verjaardagfeestjes waar je telkens toch het kindje met iets leuks en origneel wou verrassen, ligt nu al eventjes achter mij.
De uren die ik gespendeerd heb op zoek naar leuk speelgoed liggen nog wel fris in mijn geheugen, héél tof om te doen maar soms was de tijd niet altijd aanwezig.

Het thema van de webshop die ik wou opstarten  was hierdoor vrij snel duidelijk: het groeperen  van toffe, originele kindercadeau's.

Origineel  en apart speelgoed in combinatie met ook nog de plus van kwalitatief en duurzaam  was de basis voor de opstart van de webshop SpeelGoedIdee.be.
Mijn jarenlange interesse voor mooi speelgoed maakt voor mij dat het uitbaten van deze webshop een droomjob is  en is er iets mooier dan kinderen gelukkig maken met een mooi speelgoedcadeau?

Het assortiment van speelgoedidee

Mijn voortdurende zoektocht, welke zich zeker niet beperkt tot binnen onze landsgrens, naar uniek speelgoed ervaar ik als ontzettend boeiend. Het is een blijvende onderneming om steeds een vernieuwend en verrassend  assortiment aan te bieden.

Uniek, je vindt het assortiment zeker niet in elke speelgoedwinkel om de hoek, duurzaam, kwalitatief, educatief  en bovendien speelgoed dat vele uren speelplezier biedt.

Loop eens door het aanbod en je vindt vast die leuke verrassing waar je naar op zoekt bent.

Persoonlijke en vlotte service 

Heb je meer informatie nodig aarzel niet om mij te contacteren.
Dit kan telefonisch alle dagen behalve zondag van 13u30 tot 18u tel. +32.470.823545 

en ook steeds  per e-mail op info@speelgoedidee.be
of via het contactformulier

Heel veel shopplezier en natuurlijk vooral veel speelplezier voor de kindjes en meegeniet plezier voor de ouders en grootouders.

 

Chantal 

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel