Navigatie
 • Tentkit bouwpakket PL-UG
  Tentkit bouwpakket PL-UG
  € 19,50
 • PL-UG TENT KIT Extra
  PL-UG TENT KIT Extra
  € 27,50
 • PL-UG TENT KIT SUPER
  PL-UG TENT KIT SUPER
  € 54,50

PL-UG tent kit, laat kids eenvoudig hun eigen speelhuisje bouwen

 

​Voor alle seizoenen

Herfst of winter, voorjaar of zomer, met PL-UG tent kit bouwen kinderen altijd en overal hutten. Leg wat dagelijkse spullen uit de omgeving zoals kleden en knijpers klaar en ze gaan vanzelf aan de slag. De haak, stok, klem of zuignap van de tent maak je makkelijk vast, je monteert de grip en haalt vervolgens het doek erdoor.
Bouw je eigen tent met PL-UG tent kit, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG tent kit start je overal een nieuw avontuur.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw!
Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG tent kit componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar!  Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis.
Tijdens het bouwen kan uw kind werkelijk zijn fantasie de vrije loop laten, en met behulp van een oud laken of dekbedovertrek wordt de tent echt schitterend.
Het helpt hen bij het ontwikkelen van hun fantasie, tijdens het opbouwen van een tent zijn ze voortdurend aan het praten en uitleggen, ze moeten structureel denken, met PL-UG tent kit kunnen ze elke keer een andere tent bouwen en het zal dus telkens opnieuw de creativiteit in uw kind naar boven halen.
Hutten bouwen is zeker niet alleen voor kleintjes, ook oudere kinderen, vanaf de leeftijd van 9-12 jaar beleven met het bouwen van een tent of hut nog volop plezier, zij zullen sowieso de lat wat hoger leggen waar het de constructie aangaat.

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel