Navigatie


Bouwspeelgoed

Het begint vanaf het eerste moment dat een baby of peuter zich realiseert dat een blokje kan balanceren op een ander blokje. Voor je het weet, bouwen ze een toren naar de hemel en crasht deze  een beetje later, boem, naar beneden en wordt het al snel een favoriete bezigheid .
Voor veel kinderen blijft bouwspeelgoed een  favoriet gedurende de kinderjaren, hoe ouder ze worden hoe complexer de constructies die ze maken , en zeker zodra ze bewegende delen gaan implementeren.

Als u een architect of ingenieur in spe in huis heeft is bouwspeelgoed  een geweldig speelgoedidee! Door  uitbreiding van de beschikbare materialen  om te bouwen, kunt u uw kinderen helpen in de  ontwikkeling van nuttige vaardigheden, zoals fijne motoriek, oog-hand coördinatie, planning en ruimtelijke waarneming - en, natuurlijk, beleven ze tijdens hun spel ook geweldig veel plezier.

 

Bent u op zoek naar leuk bouwspeelgoed? 

 

Pl-Ug tent kit

Met PL-UG Tent Kit bouwspeelgoed bouwt uw kind zelf de mooiste tenten en gebruikt hij of zij dagelijkse spullen uit de omgeving, zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes.
 

Ludus bouwspeelgoed

Binnen het assortiment bouwspeelgoed vind je het merk Ludus, een Italiaans speelgoedmerk dat zich gericht heeft op het ontwikkelen en maken van fantastisch bouwspeelgoed dat bovendien ecologisch is geproduceerd. Al het speelgoed van Ludus is geschikt voor jongens en meisjes van 2 tot 12 jaar, kinderen hebben jarenlang speelplezier met het bouwspeelgoed van Ludus.
 

Zoob bouwspeelgoed

Het bouwspeelgoed van Zoob heeft de ontwikkeling van het kind hoog in het vaandel staan. Kinderen die bouwen met het bouwspeelgoed van Zoob ontwikkelen een goede motoriek, ontwikkelen ruimtelijk inzicht en ook de creativiteit wordt bevorderd.  Zoob laat kinderen dynamische, bewegende constructies bouwen die ook superleuk zijn om na het bouwen gewoon mee te spelen.
 

Fantasy Forts;  stoere hutten kun je nu thuis binnen bouwen!

Een set 'Fantasy-Fort' bevat 16 platen. Dat is meer dan vijf vierkante meter aan bouwmateriaal waarmee kinderen alle kanten op kunnen bouwen! 
Wat voor een type hut wil jij vandaag maken? Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Een geheime tunnel? Geen probleem! Met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne doch natuurlijke look and feel van hout hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam of een plastic speelhuisje, dit is veel dynamischer, socialer en leuker. 
 Het creëren van een persoonlijke wereld waar alles kan, alles mag, er geen regels zijn maar waar alleen je eigen fantasie de limiet is! Fantasy-Forts is geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Kinderen van 2 tot 4 spelen er ook graag in maar dat moeten hun ouders het fort opbouwen.

 

Hubelino knikkerbanen

De Hubelino knikkerbanen zorgen voor veel plezier voor jonge kinderen door het, vaak nog met hulp, bouwen van kleine maar toch reeds verrassende knikkerbanen tot de meest complexe constructies voor de grotere kinderen.

 

Engino bouwpakketten
 

De Inventor  serie is een nieuwe productlijn die een thematische benadering heeft met
multi-model mogelijkheden, auto's, motoren, vliegtuigen en meer.
De onderdelen zijn in nieuwe frisse kleuren en modellen zijn geoptimaliseerd voor esthetiek en
functionaliteit. Elke set heeft een gemaximaliseerd aantal modellen, van kleinere sets tot de grotere 16 modellen sets.
In de inventor reeks vind je ook paketten met motor power, deze zijn voor de iets gevorderde bouwers.

Gedrukte instructies zijn opgenomen voor de 3 of 4 belangrijkste modellen in elke set. Overige modellen kunnen worden samengesteld door het downloaden van de ® gratis internet instructies, beschikbaar op ENGINO'S website.

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel