Navigatie
artikelen per pagina
 • Tentkit bouwpakket PL-UG
  Tentkit bouwpakket PL-UG
  € 19,50
 • Tentkit bouwpakket PL-UG Extra
  Tentkit bouwpakket PL-UG Extra
  € 27,50
 • Tentkit bouwpakket PL-UG SUPER
  Tentkit bouwpakket PL-UG SUPER
  € 54,50
 • Huttenbouw pakket - 34 delig
  Huttenbouw pakket - 34 delig
  € 29,95
 • Kampen bouwen - Stick lets 12 delig
  Kampen bouwen - Stick lets 12 delig
  € 34,95
 • Stick-lets Stick-lets 18-delige set Mega Fort kit voor het bouwen van hutten en tenten
  Stick-lets Stick-lets 18-delige set Mega Fort kit voor het bouwen van hutten en tenten
  € 47,50
 • Stick-lets Hexa kit 6 stick-lets
  Stick-lets Hexa kit 6 stick-lets
  € 16,50
 • Bouwdoos Zoob 75
  Bouwdoos Zoob 75
  € 24,99
 • Bouwdoos Zoob 125
  Bouwdoos Zoob 125
  € 44,95
 • Bouwdoos Zoob 250
  Bouwdoos Zoob 250
  € 75,99
 • Bouwdoos Zoob Creepy Glow Creatures
  Bouwdoos Zoob Creepy Glow Creatures
  € 24,99
 • Bouwdoos Zoob glow Dinos 250 delen
  Bouwdoos Zoob glow Dinos 250 delen
  € 64,99
 • Zoob Glinsterset - 60 delig
  Zoob Glinsterset - 60 delig
  € 24,99
 • Zoob Galax-Z, de eerste stappen op de maan
  Zoob Galax-Z, de eerste stappen op de maan
  € 29,95
 • Bouwdoos Zoob Lift n Loader PK4
  Bouwdoos Zoob Lift n Loader PK4
  € 89,95
artikelen per pagina


Bouwspeelgoed een tof speelgoedcadeau

Het begint vanaf het eerste moment dat een baby of peuter zich realiseert dat een blokje kan balanceren op een ander blokje. Voor je het weet, bouwen ze een toren naar de hemel en crasht deze  een beetje later, boem, naar beneden en wordt het al snel een favoriete bezigheid .
Voor veel kinderen blijft bouwspeelgoed een  favoriet gedurende de kinderjaren, hoe ouder ze worden hoe complexer de constructies die ze maken , en zeker zodra ze bewegende delen gaan implementeren.

Als u een architect of ingenieur in spe in huis heeft is bouwspeelgoed  een geweldig speelgoedidee! Door  uitbreiding van de beschikbare materialen  om te bouwen, kunt u uw kinderen helpen in de  ontwikkeling van nuttige vaardigheden, zoals fijne motoriek, oog-hand coördinatie, planning en ruimtelijke waarneming - en, natuurlijk, beleven ze tijdens hun spel ook geweldig veel plezier.

 

Kampen, Tenten, Speelhuizen

Bouw de tofste kampen met Stick-lets -

Een boomhut, een tipi of ander kunstwerk. Bind alles uit de de natuur aan elkaar met deze sterke elastische Stick-Lets waarmee kinderen zelf handig een bouwwerk kunnen maken.

Er zijn 2 paketten beschikbaar:
12 Stick-lets: 2 witte, 2 groene, 2 blauwe, 2 rode, 2 paarse en 2 oranje. 

De rubberen verbindingstukken in 6 kleruen zijn verpakt in een een mooi katoenen zakje om handig mee te nemen tijdens een boswandeling, een middag in het park, een vakantie, of tijdens een kinderpartijtje.

18 Stick-lets: 3 witte, 3 groene, 3 blauwe, 3 rode, 3 paarse en 3 oranje. 

Stick-Lets zijn er in verschillende diktes en je kunt er 1, 2, 3 of 4 stokken mee verbinden.

Wij vinden buiten spelen echt erg belangrijk! We vinden het ook erg belangrijk dat kinderen resultaten behalen van hun inspanningen en dat zij zelf kunnen ontdekken en beleven!

Met dit supergave constructiespeelgoed is dat zeker het geval en de Stick-Lets zijn nog eens makkelijk terug te vinden ook door de felle kleuren! Je kunt 2 stokken aan elkaar binden, maar ook drie of vier. Elke hut blijft voortaan staan en als ouder kun je de kinderen lekker zelf laten spelen! Voor een kind is het fijn dat zij materiaal kunnen gebruiken dat past bij hun ontwikkeling en leeftijd!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om eindeloos hutten, tenten en geometrische figuren te bouwen.

 

PL-UG tent kit bouwpakket ,

laat kids eenvoudig hun eigen speelhuisje bouwen

​Voor alle seizoenen

Herfst of winter, voorjaar of zomer, met PL-UG tent kit bouwen kinderen altijd en overal hutten. Leg wat dagelijkse spullen uit de omgeving zoals kleden en knijpers klaar en ze gaan vanzelf aan de slag. De haak, stok, klem of zuignap van de tent maak je makkelijk vast, je monteert de grip en haalt vervolgens het doek erdoor.
Bouw je eigen tent met PL-UG tent kit, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG tent kit start je overal een nieuw avontuur.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw!
Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG tent kit componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar!  Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis.
Tijdens het bouwen kan uw kind werkelijk zijn fantasie de vrije loop laten, en met behulp van een oud laken of dekbedovertrek wordt de tent echt schitterend.
Het helpt hen bij het ontwikkelen van hun fantasie, tijdens het opbouwen van een tent zijn ze voortdurend aan het praten en uitleggen, ze moeten structureel denken, met PL-UG tent kit kunnen ze elke keer een andere tent bouwen en het zal dus telkens opnieuw de creativiteit in uw kind naar boven halen.
Hutten bouwen is zeker niet alleen voor kleintjes, ook oudere kinderen, vanaf de leeftijd van 9-12 jaar beleven met het bouwen van een tent of hut nog volop plezier, zij zullen sowieso de lat wat hoger leggen waar het de constructie aangaat.

 

Hutten bouwen  

Fantasy Forts, het moderne hutten bouwen

Hutten bouwen. Wie is er niet groot mee geworden? Bij oma op zolder, met behulp van lakens, wasknijpers en stoelen. Of met takken, mos en touw in het bos? Het creëren van een persoonlijke wereld: alles kan, alles mag, geen regels, alleen eigen fantasie. Fantasy Forts, geschikt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar, is hier de moderne versie van. Zestien platen, meer dan vijf vierkante meter aan bouwmateriaal, waarmee kinderen alle kanten op kunnen. Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Geen probleem, met het ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen – die een moderne ruige look and feel hebben – vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Minder statisch dan een ‘kant en klare’ wigwam, veel dynamischer dan een videospel. Omdat the sky the limit is, óók als je pas acht jaar bent.

 

Fantasy Forts?


– Geeft een energie-boost. Bouwen is leuk!
– Prikkelt de fantasie: alles kan, alles mag.
– Ouders mogen meespelen, maar hóeven niet.
– Uiterst betaalbaar!
– Duurzaam geproduceerd, 100% recyclebaar

 

 

Recensie Fantasy Forts

 

Hutten bouwen in en rond het huis, iedereen heeft dit wel eens gedaan. Net zoals de bedenker van Fantasy Forts. Bedenker Marco van den Berg zag zijn kinderen regelmatig een hut bouwen met planken, lakens en wasknijpers. Omdat dit meestal maar matig lukte, besloot hij ze te helpen wat resulteerde in de ontwikkeling van Fantasy Forts. Ook zo benieuwd?

 

 

Originele bouwdozen

 

 

Korxx

KORXX ontwikkelde natuurzuiver speelgoed voor kinderen met aandacht voor het milieu en de gezondheid van het kind!

Creatief spelen met bouwstenen is heel leuk en leerzaam, maar met deze blokken van kurk wordt bouwen nog leuker. Kurk is een wat ruwer materiaal en zeer licht. daardoor kun je zelfs scheef bouwen en wordt balanceren met de blokken een uitdagende klus die veilig is, want je krijgt met kurk zeker geen zware blokken op je hoofd of tenen als je bouwwerk omvalt. En het valt bijna geluidsloos!
Bouwen met KORXX biedt plezier, stimuleert creativiteit en creëert succesvolle ervaringen die het zelfvertrouwen vergroten. Spelen met kurk is duurzaam spelen!

 

Bouwdozen Zoob, het origineelste bouwspeelgoed om cadeau te geven!!

Zoob is een prachtig product bestaande uit vijf verschillende vormen. De vijf verschillende vormen kunnen op twintig verschillende manieren in elkaar geklikt worden, waardoor er een grote verscheidenheid aan figuren gemaakt kan worden. De verbindingen kunnen roteren, ledematen die zich uitstrekken, assen die spinnen en nog veel meer! 
Zoob maakt gebruik van dynamische bewegingen, precies zoals de dingen bewegen in de natuur, waaronder ook ons lichaam. Zoob is het ultieme speelgoed om mee te spelen, om nieuwe vormen en dingen te creëren. Jongens en meisjes vanaf 6 jaar , kunnen hier uren mee spelen zonder zich ook maar een moment te vervelen! 


• moedigt de fijne motoriek, logica en creativiteit aan
• hoge kwaliteit speelgoed dat zorgt voor echte creatieve opwinding
• 5 types  - 20 manieren om verbinding te maken
• Stukken bewegen na het aansluiten - creëren van bewegende modellen
• alle Zoob sets zijn onderling compatibel

 

 

Joinks, de bouwsensatie van dit moment!

Joinks is het nieuwe bouwspeelgoed. 1 set bestaat uit 76 onderdelen. De houten stokken worden met elkaar verbonden middels de flexibele connectors, zo kunnen bewegende constructies worden gebouwd. Gegarandeerd urenlang creatief speelplezier!

Merk: Fatbraintoys

 

Squigz, het bouwspeelgoed dat aan alles plakt

Squigz is het speelgoed dat zuigt! Het plakt aan van alles vast. Maak er de mooiste bouwwerken mee! Squigz heeft in 2013 de prestigieuze ”Best Toys for Kids” award gewonnen en is dit jaar genomineerd voor ”Toy of the Year” award!
Deze fascinerende siliconenstukken kleven samen met zuigkracht ... waardoor ze supereenvoudig zijn voor kleine handen om aan te sluiten! Bovendien blijven de stukjes op vrijwel elk plat oppervlak hangen en springen ze gemakkelijk uit elkaar ... zodat kinderen flexibele structuren kunnen maken en opnieuw maken die zich in elke richting ophopen, uitkomen en weer verder gaan! Je krijgt een set van 24 stukjes; langste stuk is 4 ". Machinewasbaar.

Merk: Fatbraintoys

 

 

Het leukste houten speelgoed voor je kind

 

Heeft jouw kind al iets van hout om mee te spelen? Houten speelgoed heeft veel voordelen. Het is duurzaam, het gaat niet snel stuk en het blijft vaak lang mooi. Daarom is het ideaal om te kopen en cadeau te krijgen.

Bouwen met houten blokken is niet alleen leuk maar bevordert ook de oog-handcoördinatie en het technisch inzicht.

 

El Nan Houten blokken - bouw een toren van knuffels

Omarm en creëer! Een knuffel is oneindig krachtig!

Omarmen en knuffelen maakt alles in het leven mogelijk. De Nan wereld maakt het mogelijk om eindeloos mooie en verbazingwekkende constructies te bouwen met Hugs, de houten poppetjes die staan voor samenwerking, plezier, kracht en mededogen.
Tegelijkertijd stimuleert bouwen met 'Hugs' evenwicht, empathie, creativiteit en vrij denken. 

El Nan  is een therapeutisch spel, pedagogen en therapeuten adviseren om de volgende redenen El nan Toys houten speelgoed: 

 • bevordert verbeelding en creativiteit
 • Zeer goed voor de grove en fijne motoriek
 • Biedt ontwikkeling van observatie eigenschappen, planning en redeneren 
 • Vergroot ruimtelijk inzicht, abstract denken, rekenkundig inzicht,  orientatie en ordenen

Een fantastisch product om je kinderen mee te laten spelen, thuis, op school en zeer waardevol in therapie.

De Nans zijn echte helden. Dichter bij elkaar maakt sterker en hoger! Een kleine knuffel kan echt krachtig zijn. Nan Tower is een nieuw spel geïnspireerd op de oude Catalaanse traditie van het menselijke kastelen bouwen, menselijke torens tot tien verdiepingen hoog, uitgeroepen tot 'cultureel erfgoed van de mensheid' door de UNESCO.

El Nan houten blokken zijn gemaakt van 100% uit duurame houtbouw, FSC en geverfd met op water gebaseerde verven.
Geproduceerd in een LOKALE werkplaats door mensen met een verstandelijke handicap en mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt. 

 

 

 

 

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel