Navigatie

Algemene voorwaarden 

Artikel 1. Wie zijn wij ? 

Wij zijn Alancha bvba, wij vertegenwoordigen hierbij ook:speelGOEDidee.be 

U kans ons telefonisch bereiken op het nummer 0032470823545 
Van maandag t.e.m. zaterdag van 13u30 tot 18u 
en mailen via  info@speelgoedidee.be 
U kan ons ook schrijven: 
Fabriekstraat 34 
2930 Brasschaat 
België 
BTW nummer: BE0538988022 

2. Definities 
Product: Dit zijn de artikelen die in de webshop van SpeelGOEDidee  worden aangeboden. 

Koper: de persoon die deze webshop bezoekt en hier een of meerdere producten aanschaft. Deze persoon dient een minimum leeftijd van 18 jaar te hebben, of moet een akkoord met de ouders of voogd hebben. 

3. Algemeen 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen SpeelGOEDidee en de klant. Tenzij anders overeengekomen zijn enkel deze algemene voorwaarden van toepassing en worden andere algemene voorwaarden uitgesloten. 

SpeelGOEDidee heeft het recht om steeds aanpassingen te doen aan de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen. 

4. Prijzen 
Alle in de webshop vermeldde prijzen zijn vermeld in euro, inclusief 21% BTW + verzendkosten., indien exclusief verzendkosten wordt dit vermeld. 

Deze prijzen kunnen ten allen tijde aangepast worden, SpeelGOEDidee kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele typefouten. 

Elke Actie en/of korting is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. 

5. Betaling 
SpeelGOEDidee biedt verschillende mogelijkheden aan om de bestelling te betalen. 

Overschrijving, Paypal, Visa, Mastercard, Bancontact, Ideal 

6. Levering 
Alle artikelen, worden opgestuurd mits betaling van verzendkosten. 

Na het definitief maken van de bestelling zal SpeelGOEDidee de bestelling zo spoedig mogelijk opsturen. 

SpeelGOEDidee behoudt zich het recht een bestelling te weigeren, of een bestelling incompleet uit te leveren. De klant zal hierover een e-mail ontvangen van SpeelGOEDidee. uiteraard worden eventueel te veel betaalde artikelen terugbetaald. 

SpeelGOEDidee is niet aansprakelijk indien een aan huis geleverd pakket retour komt door een adresfout. Let er dus altijd op dat u het juiste adres en telefoonnummer opgeeft. De naam van de bestemmeling op het pakket moet ook steeds overeenkomen met de naam op de postbus en deurbel. 

7. Retour – 14 dagen bedenktijd 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoedidee.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten 


8. Aansprakelijkheid 
De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de door hem bestelde producten. 
SpeelGOEDidee  kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het niet mogelijk is om de bestelde producten te leveren. 
SpeelGOEDidee is nooit aansprakelijk voor indirecte schade van de klant of derden verband houdend of voortvloeiend uit de overeenkomst of het gebruik van de producten. 
SpeelGOEDidee is niet aansprakelijk voor het niet of onvoldoende functioneren van de website. 

9. Klachten
" We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@speelgoedidee.be
 Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."Niets van deze site mag zonder toestemming van SpeelGOEDidee vermenigvuldigd of gekopieerd worden. 

 

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel