Navigatie

Leuk Buitenspeelgoed

 

Laat je kinderen buitenspelen met origineel buitenspeelgoed

Tover eigen tuin of terras  in overleg met de kinderen om tot een aangename en uitdagende groene speelomgeving.
Voorzie een leuk plekje waar ze eigen plantjes of bloemetjes mogen planten of laat ze meehelpen met mama of papa. Ook als het buiten slecht weer is kunnen ze lekker in de tuin spelen; onkruid wieden, plantjes planten, zaaien, water geven, oogsten uit de moestuin.
Natuurlijk kunnen je kleine rakkers ook volop lekker kattenkwaad  uithalen in de tuin, hier hebben we toch zelf de leukste herrinneringen aan, samen met zus of broer of vriendjes zorgt dit voor uren buitenspeelplezier en voor later nog veel mooie herinneringen aan de uren die ze samen in de tuin hebben gespeeld.

Buitenspelen is gezond voor kinderen. Bewegen op een natuurlijke manier helpt om op normaal gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker.
Ouders vinden buitenspelen voor hun kinderen belangrijk. Uit Europees onderzoek blijkt dat we hierin koploper zijn. 

De meeste Ouders doen er alles aan om hun kinderen naar buiten te krijgen, de frisse lucht in, buiten spelen in de tuin. Ze zien hun kinderen graag bezig met buitenspeelgoed i.p.v. met alle binnenshuis activiteiten en dan vooral weg van de computrspelletjes, mobiele telefoons en het surfen op het internet

Buitenspelen is erg goed voor de gezondheid, ontwikkeling, fantasie en creativiteit van kinderen. Bij SpeelGoedIdee hebben wij een goed en kwalitatief assortiment buitenspeelgoed van leuke en aparte producten die het buitenspelen stimuleren.

 


 

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel