Navigatie

Buitenspeelgoed
 

De leukste buitenspeelgoed cadeau's om kinderen buiten te laten ravotten!
 

De meeste Ouders doen er alles aan om hun kinderen naar buiten te krijgen, de frisse lucht in, buiten spelen in de tuin. Ze zien hun kinderen graag bezig met buitenspeelgoed i.p.v. met alle binnenshuis activiteiten en dan vooral weg van de computrspelletjes, mobiele telefoons en het surfen op het internet.
 

Welke buitenspeelgoed kan u overwegen?

Buitenspelen is erg goed voor de gezondheid, ontwikkeling, fantasie en creativiteit van kinderen. Bij SpeelGoedIdee hebben wij een goed en kwalitatief assortiment buitenspeelgoed van leuke en aparte producten die het buitenspelen stimuleren.
 

 

Snack & play travel play

Het Speeltafeltje voor Onderweg van fabrikant Star Kids zorgt ervoor dat uw kind zich onderweg nooit meer hoeft te vervelen. Er is nu ook een nieuwe versie met een leuk magnetisch wit bord.
 

Ezyroller

De Ezyroller is uniek buitenspeelgoed uit Nieuw-Zeeland, en kinderen vinden het helemaal geweldig om op te rijden. Door de benen van links naar rechts te bewegen wordt de Ezyroller voortbewogen.
 

Plasmacar

De Plasmacar, een robuust en stevig stuk buitenspeelgoed met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer het stuur van de Plasmacar bewogen wordt, begint de  kar te rijden.
 

Loopfiets

Een loopfiets zorgt ervoor dat de jongste kinderen gewend raken aan het idee van een fiets, waardoor hun evenwichtsgevoel ontwikkeld wordt.

 

Hippy Skippy

Een andere prachtig en uniek stuk buitenspeelgoed, waar ook leuk binnen mee gespeeld kan worden, is de Hippy Skippy. Deze skippyballen zijn anders dan u gewend bent: ze zijn niet rond, maar hebben de vorm van een dier. Alle skippydieren van de Hippy Skippy-serie hebben een eigen naam!
 

Sneeuwstep

Met de sneeuwstep van Kidscoot kunnen kinderen steppen en glijden door de sneeuw, bijzonder leuk buitenspeelgoed dat aanzet tot actie.
 

Sureshot schietspeelgoed

Veilig schietspeelgoed dat werkt met zuignap darts. Goedgekeurd voor gebruik door kinderen vanaf 6 jaar. Dit assortiment bevat een handkruisboog, kruisboog, blaaspijp, pistool en geweer!
 

Schommels

Schommels blijven als buitenspeelgoed een sterke aantrekkingskracht hebben, ze geven kinderen al snel een gevoel van vrijheid. Schommels zijn ook mogelijk voor de allerjongsten, het paardenschommeltje in het gamma van Speelgoedidee staat voor heel veilig en garandeert een grote glimlach op het gezicht van je kleintje.
 

Handtrux

Met de HandTrux Graafarm kan uw kind lekker graven in zand, grind en sneeuw.  Ouders worden steeds vriendelijk uitgenodigd om mee te spelen.

 

Willyspehre sandshaper - sculpturen maken in zand en sneeuw

Met de Willyspheres Sand Shapers kunnen kinderen en hun ouders prachtige sculpturen maken van zand en sneeuw.

 

Stick-lets

Een boomhut, een tipi of ander kunstwerk. Bind alles uit de de natuur aan elkaar met deze sterke elastische Stick-Lets waarmee kinderen zelf handig een bouwwerk kunnen maken.

 

Doel & schietwand

Met deze doel & schietwand worden kleine kampioenswedstrijden in tuin, park en op het strand beslist. Voor geweldig veel plezier zorgt dit doel van stevige metalen buizen met zilverlak en een geknoopt nylonnet! De doelwand van degelijk en weervast kunststof is ideaal voor het trainen van de trefzekerheid bij schoten op het doel!

 
 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel