Navigatie

Houten speelgoed


Houten speelgoed staat voor kwalitatieve en verantwoorde producten die erg duurzaam zijn en gegarandeerd zorgen voor jarenlang speelplezier.

 
Er zijn veel voordelen aan houten speelgoed.

milieuvriendelijker
een erg lange levensduur,gaat meerdere generaties mee
een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding,
urenlang speelplezier en jaren van dierbare herinneringen
spel met een open einde dat de verbeelding van uw kind de vrije loop laat gaan


Bij SpeelGoedIdee hebben wij  ervaren dat niet al het houten speelgoed vanzelfsprekend van een goede kwaliteit is. Sommige soorten houten speelgoed begint na één keer vallen al te splinteren. En dat is iets wat wij niet willen. Tijdens het uitzoeken en selecteren van ons assortiment  kijken wij erg goed naar de kwaliteit en de duurzaamheid van de producten. Doordat al het speelgoed bij ons uitvoerig wordt getest, bent u verzekerd van een goed houten product dat jarenlang mee gaat.
 
Aangezien het traditionele houten speelgoed door zijn natuurlijke, eenvoudige vormgeving door de jaren heen aantrekkelijk zal blijven voor je kinderen, zal dit speelgoed ook nu doorgaan naar de volgende generatie. Ervaar de vreugde van het creëren van je eigen familiestukken, een overdracht van een  hobbelpaard van uw kind naar  uw kleinkind.

Bij onze selectie houten speelgoed zit er zeker een leuk cadeau voor uw kind bij:

 

Moovertoys

Moover Toys, houten speelgoed,  uit Denemarken staat voor klassiek, kwalitatief en functioneel houten speelgoed. Moover Toys producten worden ontworpen volgens de beste ontwerptradities en zijn gemaakt van uitstekend kwaliteit hout. Bij het ontwerpen van het speelgoed stond kwaliteit, veiligheid, en functionaliteit voorop.
Moover Toys producten zijn niet alleen mooi maar ook bedoeld om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Moover Toys wil stimulerend en goed ontworpen speelgoed, van een hoge kwaliteit, voor iedereen beschikbaar maken.
Het bijzondere van Moover Toys is dat het bestaat uit speciaal gevormde losse houten delen die je zonder schroeven en gereedschap in elkaar moet klikken, waardoor het gemakkelijk is om het mee te nemen, de plaate doos helpt hier ook in mee.
Moover heeft twee mooie loopauto´s met opbergbak, een hobbelpaard, een loopwagen en een poppenwagentje om zelf thuis in elkaar te klikken

El Nan houten hug blokjes

Wij hebben weer een prachtig nieuw merk  in ons assortiment! 

Bouwen van menselijke torens:

Er is een streek in Spanje, Catalonië, waar mannen en vrouwen, met behulp van hun lichamen, inspanning en slimheid, menselijke torens bouwen tot wel 10 verdiepingen hoog. Deze menselijke torens, de zgn. Castells, vinden hun oorsprong in Catalonie en zijn onderdeel van de lokale cultuur en identiteit die van generatie tot generatie wordt doorgegeven.  Met het “El Nan Casteller” bouwspel is deze 200 jaar oude traditie van het bouwen van menselijke torens gebruikt om een leuk en leerzaam bouwspel voor kinderen te ontwikkelen.

Het "El Nan Casteller" bouwspel is herkenbaar aan zijn stabiliteit en stukken met verschillende rechte hoeken. Deze twee kenmerken geeft jongere kinderen de mogelijkheid om ze naar eigen inzicht te stapelen en zo zelf nieuwe torens te bedenken en hun verbeelding te gebruiken. 

 

Houten constructiespeelgoed
 

Houten knikkerbanen, constructiespeelgoed dat kinderen volop laat experimenteren en voor veel plezier zorgt wanneer de knikker door de baan rolt. 
 

Kapla plankjes

De Kapla houten kabouterplankjes is bouwspeelgoed dat de laatste jaren is uitgegroeid tot het favoriete bouwspeelgoed in vele gezinnen, het is eindeloos creatief.
 

BBLocks

De houten bouwplankjes van BBlocks is bouwspeelgoed dat  kinderen eindeloos laat doorgaan met bouwen, deze houten bouwplankjes zijn ook geschikt voor de meer gevorderde bouwers, de knikkerbanen die gecombineerd kunnen worden met de BBlocks houten bouwplankjes geven een extra dimensie aan alle bouwwerken

 

 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel