Navigatie
artikelen per pagina
 • "Paper track" knikkerbaan van papier 4 meter
  "Paper track" knikkerbaan van papier 4 meter
  € 14,95
 • "Paper track" knikkerbaan van papier 7 meter
  "Paper track" knikkerbaan van papier 7 meter
  € 19,95
 • "Paper track" knikkerbaan van papier 10 meter
  "Paper track" knikkerbaan van papier 10 meter
  € 22,95
 • Buddah Board original, schilderen met water
  Buddah Board original, schilderen met water
  € 39,95
 • Talcus
  Talcus
  € 16,99
 • Pebéo Klei en stoepkrijt
  Pebéo Klei en stoepkrijt
  € 9,95
 • Arteko Set Discovery - modelleerklei "Mix" 6 potjes van 100 gram
  Arteko Set Discovery - modelleerklei "Mix" 6 potjes van 100 gram
  € 17,99
 • Aquarel stiften
  Aquarel stiften
  € 9,95
 • Textielstiften
  Textielstiften
  € 9,95
 • Blopens textiel
  Blopens textiel
  € 9,95
 • Toverstiften
  Toverstiften
  € 8,95
 • Kleurwisselstiften
  Kleurwisselstiften
  € 8,95
 • Magic Blopens 10+1
  Magic Blopens 10+1
  € 16,99
 • Blopens Rainbow
  Blopens Rainbow
  € 9,99
 • Blopens Cool 10
  Blopens Cool 10
  € 9,95
artikelen per pagina

Creatief speelgoed - maakt kinderen blij
 

Veel Kinderen zijn graag creatief bezig. Knippen, plakken, tekenen, kleuren, schilderen, kleien, in één woord creëren.
Bij SpeelGoedIdee bent u aan het juiste adres voor origineel, trendy en creatief speelgoed, creatief speelgoed dat de fantasie van uw kind optimaal stimuleert. 


Ons aanbod creatief speelgoed is mooi en gemaakt van kwaliteitsmateriaal waar uw kind de prachtigste creaties mee kan maken. Daarnaast is het creatieve speelgoed ook leerrijk en erg leuk om mee te spelen. Uw kind leert om oplossingen te zoeken, om ‘buiten de lijntjes en kaders’ te denken en uw kind wordt bovendien ook beloond wanneer er veel werk in gestoken wordt. Hoe langer en geconcentreerder kinderen bezig blijven  hoe mooier de creaties worden!
Creatief speelgoed laat Kinderen  problemen ervaren en laat ze zoeken naar oplossingen, het concept dat ze in gedachten hadden wordt tijdens het spel vaak volledig een ander gegeven wat hun creatief denken zal bevorderen.

 

Educatieve Aparte spellen - laat je verrassen 
 

Met Pop Emz zuignap kunst maak je de mooiste creatieve kunstwerken.


Een zeshoekige doos vol met kleine zeshoekige zuignapjes in de kleuren blauw, geel, paars, groen, roze en oranje. Plak ze op ramen, spiegels, je ipad of laptop en maak 1 van de designs uit het bijgeleverde boekje of laat je eigen fantasie werken. Wat je ook wilt maken, het kan met Pop Emz Suction Craft. 

Spelen met PopEmz! is goed voor de ontwikkeling van hand-oog coordinatie, fijne motoriek, creatief denken, tastzintuigen, beelddenken en ja, door het pop geluidje ook erg leuk om naar te luisteren. 

Geleverd in een leuke geschenkdoos van 26 x 23 cm doorsnee. 
252 zuignap zeskantjes (2 cm doorsnee) in 6 kleuren

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

merk: Fatbraintoys

 

Iotobo Mozaiek - een origineel educatief speelgoedcadeau 

Het magnetisch speelgoed van Ioboto bestaat uit een doos die gevuld is met magnetische mozaiek figuurtjes en basisvormen. Met de figuren en basisvormen van Iotobo kan uw kind oneindig combineren en zodoende de prachtigste creaties maken. Het maken van mozaïeken met dit magnetisch speelgoed is een prachtig tijdverdrijf, mooi en leuk om te doen, de mozaïeken zitten vol kleuren die ervoor zorgen dat de verbeelding van elk kind gestimuleerd wordt.

Iotobo helpt kinderen om hun fantasie, creativiteit en motorische functies te ontwikkelen. Met het magnetische speelgoed van Iotobo, welke bestaat in uitvoeringen voor een scala van leeftijden en voor het creëren van een verscheidenheid aan ontwerpen, kunnen uw kinderen volgens bijgeleverde instructies of volledig naar eigen fantasie de mooiste artistieke mozaïeken maken!

Iotobo is onderdeel van het Franse merk SEPP, een expert in de productie van magnetisch speelgoed. Met 25 jaar ervaring in de industrie is het Iotobo magnetisch speelgoed verzekerd van  kwaliteit en veiligheid.

 

Kleine Avonturen - een educatief spel voor ouder en kind

Wat is Kleine Avonturen voor ouder en kind?

Een blik boordevol inspiratie voor een waanzinnige en doldwaze middag met je kind.

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Het bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost…

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar stieken vinden wij alle spellen als volwassenen ook nog erg leuk. Vandaar dat op het blik de leeftijdsaanduiding 4-99 jaar staat.

Het spel werkt simpel:

Spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart.
Of speel als ouder een tikkeltje vals en maak eerst een selectie van opdrachten die je zelf leuk vindt, die passen bij het weer of waar jij gewoon zin in hebt. Want als jij gemotiveerd bent, wordt het stukken gezelliger...toch?  

Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.

Kleine Avonturen kan mee op vakantie en wordt zelfs ingezet door kindercoaches om thuis gesprekken op gang te brengen en samen te genieten. Schud je haar los, maak je even niet druk om vlekken, rommel en andere zelfbedachte belemmeringen en geniet samen met je kind.

Geloof ons: na het spelen van Kleine Avonturen voel je je stiekem zelf weer een beetje kind!!

 

Schatgravers

Schatgravers is een spel waarin je via een speelse en levendige zoektocht met ook diepgaande opdrachten de kennis van jezelf en de ander vergroot. Dit spel is geliefd onder therapeuten, leerkrachten en coaches en ouders die graag wat meer bewuster willen omgaan met hun kinderen. Mooie product look en feel!

Meer over dit product
Schatgravers is een schat van een educatief spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De wijze waarop het gespeeld kan worden is eenvoudig waardoor het met zowel kinderen, jongeren als volwassen kan worden gespeeld.

Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. 

 

Creatief speelgoed

Schilderen, tekenen en kleuren


Buddha Board helemaal Zen en echt apart!

Op zoek naar een tof cadeau, een leuk idee? Wil je eens echt iets anders geven?

Het Buddha Board is een magisch gebeuren: schilderen met water. Jong en oud zijn steeds geïntrigeerd door de werking van het Buddha Board waarop de getekende afbeeldingen na verloop van tijd weer verdwijnen.
Bij het Buddha Board is het de bedoeling dat je met water op het bord gaat schilderen. Wanneer het bord nat wordt, verandert het doek van kleur, waardoor de tekening verschijnt. Als na verloop van tijd het water op het doek weer opdroogt, zal het bord weer in zijn witte staat terugkeren. Daarna is het Buddha Board opnieuw te beschilderen om zo nog meer mooie en schitterende creaties te maken. 
Met een Buddha board geef je een geschenk van sereniteit en creativiteit, op basis van het concept van Zen 'van het leven in het moment'. 
Het Buddha Board is duurzaam en milieuvriendelijk en zeer geschikt voor het oefenen van penseelstreken, het testen van penselen, en het creëren van spontane tijdelijke kunstwerken

 

Blaas- en toverstiften

Een creatief speelgoedidee dat kinderen in de ban houdt, spelen met Blaas- en toverstiften blijft creatief keer op keer, telkens maken ze opnieuw de leukste kunstwerken!

De Malinos toverstiften en blaasstiften zijn erg populair. 


Blaasstiften  zijn geweldig voor creatievelingen,  het biedt vele mogelijkheden. Door te blazen op de achterkant van de stiften "vernevelt" de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier (het is onmogelijk om de verf op te zuigen). Met hulp van sjablonen maken ze de mooiste tekeningen.
Met de bijhorende witte toverstift of de tover blaaspen kan je de reeds aangebrachte kleuren veranderen van kleur en zo maak je nog mooiere creaties.
Deze blopens worden ook gebruikt in combinatie met logopedie omdat het gedoseerd blazen en vormen van de
mond zeer goed zijn voor de ontwikkeling en training van de mondspieren.

Toverstiften zijn zeer goede stiften  waarvan de punt intact blijft en niet ingedrukt wordt. De speciale kleureffecten maken kleuren en tekenen nu nog leuker. Je hebt stiften met  twee verschillende kleuren, je hebt stiften met  oplosbare kleuren en witte toverstiften. De stift is bijvoorbeeld geel, de dop die erop zit rood. Kleur je nu met deze stift en ga je er daarna met een  witte toverstiften overheen, dan wordt dat stukje rood. De oplosbare kleuren worden wit als je er met de toverstift overheen gaat. Een set toverstiften zorgt voor magnifieke kunstwerken met geweldige effecten.

Blopens stiften zijn geweldig voor kinderen, die, er éénmaal aan begonnen, steeds weer met de stiften aan de gang willen omdat de mogelijkheden ongekend zijn!

Blopens stiften geven direct een mooi resultaat en het is heel eenvoudig. De inkt droogt meteen. Er zijn verschillende verpakkingen waaronder zeer uitgebreide dozen  met veel sjablonen voor een goede prijs.

De blaasstiften kunnen ook als gewone teken- en kleurstiften worden gebruikt. 

 

Crayon Rocks

Ontworpen om de pengreep bij jonge kinderen te ontwikkelen

Crayon Rocks is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte op een school voor kinderen met een motorische of emotionele beperking. Ze werd geïnspireerd door therapeut Jan Olsen en haar ‘Handwriting without tears’ programma. Van Jan Olsen leerde zij hoe belangrijk het is voor kinderen om een sterke grip te ontwikkelen in de vroege fases van hun leven. Dit hebben ze later nodig bij het leren schrijven. Barbara ging op zoek naar schrijfgerei dat deze eigenschappen bevat, maar toen ze er geen kon vinden besloot ze het zelf te ontwikkelen

Crayon Rocks® zijn natuurlijke waskrijtjes gemaakt van soja en gekleurd met mineraal pigmenten. Bijzonder aan deze krijtjes is dat ze zijn ontworpen om de speciale pengreep bij jonge kinderen te ontwikkelen.


Soja is een zachte was en daarom geven de krijtjes gemakkelijk heldere levendige kleuren af op papier en stof.
Kinderen kunnen alles kleuren wat ze willen en blijven gemotiveerd omdat ze makkelijk grote vlakken kunnen invullen en het krijtje zo fijn vastpakt. Crayon Rocks® zijn zeer geschikt voor lijnwerk, voor het mengen, en voor het creëren van grote kleurvlakken.
Zodra de spieren zich versterken als de kinderen ouder worden maakt meer kracht dat de kleuren nog helderder worden. 

Een bijzonder handig krijtje, waarmee kinderen graag tekenen en kleuren en dat thuis kan worden gebruikt, in de kinderopvang, op scholen en tijdens therapie, om de fijne motoriek en een goede greep te ontwikkelen. Tevens motiverend materiaal om gedachten, creativiteit en emoties op papier te zetten.


 

Milieuvriendelijke verf voor kinderen,
laat hen creatief zijn op een veilige manier

Niet-toxisch, milieuvriendelijke verf :

Bij Natural Earth Paint gebruiken ze  pure, natuurlijke aarde en minerale pigmenten en organische ingrediënten om volkomen veilig, duurzaam, en prachtige verf te leveren voor  kinderen en beeldende kunstenaars.

Aardpigmenten komen voor  in inheemse gronden over de hele wereld. Door het weglaten van de conserveermiddelen, zware metalen, oplosmiddelen, kunststoffen en vulstoffen,  zijn is deze milieuvriendelijke verf van de hoogste kwaliteit - zuiver, stralend en duurzaam. 

 

 

Arteko natuurlijke klei van Pébéo

 

Arteko is een lijn natuurlijke creatieve modeleerklei en bio plastic vormen van het Franse merk Pébéo uit Frankrijk. Zij hebben een kleine lijn ecologische klei in prachtige zachte kleuren gemaakt van fruit en groenten. De eigenschappen van deze klei zijn bijzonder te noemen. De klei plakt niet, is prettig vorm te geven en biedt eindeloos plezier. Daarnaast is het product gewoon 100% natuurlijk en veilig. Arteko zet zich in voor een beter milieu, goede kwaliteit en veiligheid.

Sowieso zijn de gebruikte ingrediënten van biologische teelt en/of van natuurlijke materialen. Ecologisch Europees keurmerk.

Daarnaast vind je uniek stoepkrijt dat je zelf in een eigen vorm kunt kleien. Een dag laten drogen en je kunt verder creatief bezig zijn met stoepkrijt. 

 

 

 

 

© 2015 - 2018 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel