Navigatie

Creatief speelgoed - maakt kinderen blij
 

Veel Kinderen zijn graag creatief bezig. Knippen, plakken, tekenen, kleuren, schilderen, kleien, in één woord creëren.
Bij SpeelGoedIdee bent u aan het juiste adres voor origineel, trendy en creatief speelgoed, creatief speelgoed dat de fantasie van uw kind optimaal stimuleert. 


Ons aanbod creatief speelgoed is mooi en gemaakt van kwaliteitsmateriaal waar uw kind de prachtigste creaties mee kan maken. Daarnaast is het creatieve speelgoed ook leerrijk en erg leuk om mee te spelen. Uw kind leert om oplossingen te zoeken, om ‘buiten de lijntjes en kaders’ te denken en uw kind wordt bovendien ook beloond wanneer er veel werk in gestoken wordt. Hoe langer en geconcentreerder kinderen bezig blijven  hoe mooier de creaties worden!
Creatief speelgoed laat Kinderen  problemen ervaren en laat ze zoeken naar oplossingen, het concept dat ze in gedachten hadden wordt tijdens het spel vaak volledig een ander gegeven wat hun creatief denken zal bevorderen.

 

 

Blaas- en toverstiften

Blopens en toverstiften laten kinderen de mooiste tekeningen en schilderijen maken, het lijken wel kleine tovenaars, ouders staan steeds versteld over wat hun kleine kapoenen met dit toch wel heel creatief speelgoed verwezenlijken.
Textielstiften zijn geschikt om mee op textiel te schrijven en te kleuren.
Verder bestaat het  assortiment van het merk Malinos ook uit dekostiften, een set van 8 gekleurde en 1 witte stift, speciaal om allerlei materialen mee te decoreren : glanspapier, metaal, glas, plastic, bloempotten, eieren, steen ... eigenlijk alles van je creatieve geest kan bedenken.

Leuk  zijn ook de aquarel stiften : Met deze stiften kun je tekenen, kleuren en de basis leggen voor een schilderij. De inkt is namelijk zeer gemakkelijk oplosbaar en biedt de basis voor een mooi aquarel.

 

Crayon-rocks

  • 100% natuurlijke wasco's, gemaakt uit sojabonen.

  • de kleuren zijn volledig met natuurlijke pigmenten bekomen.

  • de krijtjes hebben een speciale handgreep, die het voor kleuters nog makkerlijker maakt om te kleuren.

  • de zachte kleuren zorgen ervoor dat je mooi in elkaar overlopende kleurvlakken kunt creëren en in tegenstelling tot de normale wasco's, zijn de Crayon Rocks niet plakkerig.
     

Buddha board

Het Zen concept staat voor "leven in het hier en nu", "leven in het moment" en daar past dit Buddha board prachtig bij. Schilder met water op het speciale oppervlak, zie de schildering donkerder worden en na een minuut of 10 weer helemaal vervagen totdat het board weer helemaal leeg is.
 

Iotobo mozaiek - magnetisch speelgoed

Het Iotobo creatief speelgoed bestaat uit magnetische vormen die kinderen aanmoedigen om telkens nieuwe mozaieken te maken  met het gebruik van de leuke en kleurrijke vormen.
Kinderen zijn in staat om met de vormen de tofste mozaiek patronen te maken, door de vormen te bewegen rond de verschillende objecten en in verschillende richtingen te oriënteren wordt hun creatief denken sterk gestimuleerd. 

 

Kleine avonturen

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Het bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost…

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar stieken vinden wij alle spellen als volwassenen ook nog erg leuk. Vandaar dat op het blik de leeftijdsaanduiding 4-99 jaar staat.

 

Natural Earth Paint - milieuvriendelijke kinderverf

Natural Earth Paint gebruikt puur natuurlijke aarde, minerale pigmenten en organische ingrediënten om volledig veilige, duurzame, en prachtige verven te maken.

Klei en mineralen komen over de hele wereld voor. Natural Earth Paints levert olieverven, kinderverven en gezichtsverven van de hoogste kwaliteit - Zuiver en één van de meest duurzame verven beschikbaar.
Zonder conserveermiddelen, zware metalen, toxische oplosmiddelen, kunststoffen en vulstoffen.

Met de kinderverven kan worden geschilderd op doek, papier, hout, steen, textiel, glas en meer.
Ingrediënten: biologische maïs zetmeel, Arabische gom, natuurlijke aarde en minerale pigmenten

De ecologische en huidvriendelijke schmink is zowel voor kinderen als volwassenen een uitkomst. Heel makkelijk te verwerken, eenvoudig afwasbaar met water!  

De aardeverfpoeders van Natural Earth Paint staan garant voor kwaliteit, levendigheid en diep verzadigende en warme kleuren om prachtige kunst van deze tijd te crëeren.

 


Calafant knutselen met carton

Calafant, karton om te vouwen, te decoreren en om mee te spelen is het summum van creatief speelgoed. Calafant heeft een groot aanbod van kartonnen creatief speelgoed, van kleine speelsets tot xl speelsets.
 

 

Binnenspeelzand/Angelsand

Binnenspeelzand is in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het geeft geen troep, het lijkt te leven, en je kunt er ook mee kleien. Het is bijna magisch. En geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Angel sand heeft een fijne structuur en voelt super-zacht aan. In het begin is het nog wat stug, maar al spelend wordt het luchtiger en voller. Je blíjft ermee gieten en kneden.

Angel Sand is het enige zand dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren (pasteltinten): lichtgrijs, geel, oranje, roze en blauw. Erg leuk, want door die verschillende kleuren komt alles wat je maakt - met je handen of met vormpjes – beter tot zijn recht. Ook is het leuk om zelf nieuwe kleuren te maken en daarmee te experimenteren. 

Angel Sand is leverbaar in verschillende verpakkingen. De grootste verpakkingen zijn natuurlijk handig als je meerdere kinderen tegelijkertijd wilt laten spelen. Ook een aanrader voor scholen, gastouders en kinderdagverblijven.

Om een beetje leuk te kunnen spelen heb je minstens een liter (580 gram) per kind nodig.

 

 

 

 

 

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel