==>Klachten<==

Algemene voorwaarden

Artikel 1.  Wie zijn wij ?

Wij zijn Artivo:

U kans ons telefonisch bereiken op het nummer 003472381390:
Mailen kan via: info@speelgoedidee.be
BTW nummer: BE0736555444

2. Definities
Product: Dit zijn de artikelen die in de webshop van Speelgoedidee worden aangeboden.

Koper: de persoon die deze webshop bezoekt en hier een of meerdere producten aanschaft. Deze persoon dient een minimum leeftijd van 18 jaar te hebben, of moet een akkoord met de ouders of voogd hebben.

3. Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Speelgoedidee en de klant. Tenzij anders overeengekomen zijn enkel deze algemene voorwaarden van toepassing en worden andere algemene voorwaarden uitgesloten.

Speelgoedidee heeft het recht om steeds aanpassingen te doen aan de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

4. Prijzen
Alle in de webshop vermeldde prijzen zijn vermeld in euro, inclusief  21% BTW + verzendkosten., indien exclusief verzendkosten wordt dit vermeld.

Deze prijzen kunnen ten allen tijde aangepast worden, Speelgoedidee kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele typefouten.

Elke Actie en/of korting is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

5. Betaling
Speelgoedidee biedt verschillende mogelijkheden aan om de bestelling te betalen.

Vooraf overschrijven
Bancontact
Ideal
Belfius, KBC/CBC
ING
Soms kunnen er meerdere betalingsmogelijkheden toegevoegd worden voor een bepaalde tijd.

De commissiekosten voor de betaalprovider wordt doorgerekend per bestelling aan de klant.

6. Levering
Alle  artikelen, worden opgestuurd mits betaling van verzendkosten.

Na het definitief maken van de bestelling zal Speelgoedidee de bestelling zo spoedig mogelijk opsturen.

Speelgoedidee behoudt zich het recht een bestelling te weigeren, of een bestelling incompleet uit te leveren. De klant zal hierover een e-mail ontvangen van Speelgoedidee. Uiteraard worden eventueel te veel betaalde artikelen terugbetaald.

Speelgoedidee is niet aansprakelijk indien een aan huis geleverd pakket retour komt door een adresfout. Let er dus altijd op dat u het juiste adres en telefoonnummer opgeeft. De naam van de bestemmeling op het pakket moet ook steeds overeenkomen met de naam op de postbus en deurbel.

Wanneer een bestelling geplaatst, is de leveringstermijn 1 tot 2 dagen, bij drukte kan de leveringstijd uitlopen waardoor speelgoedidee niet de garantie kan geven van 1 tot 2 dagen.

Wanneer een product niet voorradig is, dan kunnen we via onze leverancier de bestelling laten versturen. Dan kan de leveringstermijn uitlopen tot 3 tot 5 dagen.

7. Retour – 14 dagen bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoedidee.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:
Zwembad producten zijn niet te retourneren als het nat geweest is, wij kunnen dit niet meer als verkopen. Is er een probleem, zullen wij dit natuurlijk oplossen.

8. Aansprakelijkheid
De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de door hem bestelde producten.
Speelgoedidee kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het niet mogelijk is om de bestelde producten te leveren.
Speelgoedidee is nooit aansprakelijk voor indirecte schade van de klant of derden verband houdend of voortvloeiend uit de overeenkomst of het gebruik van de producten.
Speelgoedidee is niet aansprakelijk voor het niet of onvoldoende functioneren van de website.

Bij klachten kunt u Speelgoedidee steeds via deze website.

Niets van deze site mag zonder toestemming van Speelgoedidee vermenigvuldigd of gekopieerd worden.