Navigatie

Houten speelgoedblokken, knuffelpopjes

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende

El Nan, een nieuw designmerk uit Barcelona ontwerpt bijzonder houten bouwspeelgoed. El Nan zijn houten speelgoedblokken die wel menselijk lijken, alsof ze klaar staan voor een knuffel (little hugs), hebben de bouwfiguurtjes hun armen wijd. De stand van de rechte armpjes geven de mogelijkheid om de poppetjes op elkaar te stapelen en zo een Nan Toren te bouwen (big creations) Geïnspireerd door Castellers met hun eeuwenoude Catalaanse traditie waar ze wel 10 verdiepingen hoge menselijke torens te bouwen.

De filosofie van de El Nan houten speelgoedblokken is om kinderen de mogelijkheid te geven naar eigen inzicht de bouwfiguren op te stapelen en zelf nieuwe torens te bedenken waarbij ze hun fantasie en creativiteit kunnen benutten en stimuleren. 

In een sociale werkplaats in Barcelona worden de El Nan houten blokken gemaakt van kleine stukken FCS goedgekeurd hout dat niet meer voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Oftewel, duurzaam vervaardigd met oog voor mens, milieu, cultuur en de toekomst van de volgende generaties. 

'Little Hugs. Big creations' uit te breiden met El Nan houten blokken en El Nan huis

https://www.speelgoedidee.be/c-3522739/houten-blokken-spellen-en-puzzels/

© 2015 - 2017 SpeelGOEDidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel